2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244182 بازدید | 893 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای قربونت برم چقدر خوش اخلاقی بیابغلم بوست کنمراستی عروسم باید گواهینامه داشته باشه مثل خودمکه بریم ...

خدانکنه مامان جان❤️😂عزیزمی شما که مهربون ترید😍😍

بیا عشقم بیا بغلم🫂🥰

گواهینامه ام میگیرم عشقم بزار دیپلمم و بگیرم چشم😂ولی رانندگی بلدمااااا مادر شوهر جان بریم دور دور😍😂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

عزیزم ذوقتو خریدارم منم ک مامان یک دخترم درک میکنم..دخترم ۵سالشه آب و آرد و هرچی دستش بیادقاطی میکنه من وباباش کلی هیجان زده میشیم قطعا دختر آدم عروس بشه کوچکترین چیزم درست کنه برا پدر مادر خیلی قشنگ و لذت بخشه ..انشاالله همیشه خوش و سلامت باشید 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
😐تصوراتم بهم خورد اینو بچه دبستانی هم بلده

میشه از هنر های خودت هم عکس بزاری ببینیم؟

چقدر بعضیاتون سیاه دلین 

میوه شو خوشگل تزیین کرده بود و کیک و دسر بی نقص هم درست کرده بود 

همینطور غذاش کاملا خوب بود

کجا بچه دبستانی اینا رو بلده؟ 

حتما باید ۵ مدل غذا میپخت با یه سفره ۱۰ متری یلدا؟

اینو ب کسی میگی که پدرش شف ی بیمارستان مهم تو تهرانه...ممنونم😁

نه فداتون شم

از نظر لغت زبان انگلیسی گفتم، منظور دیگه ای نبود.

از همسرم هم پرسیدم ایشون هم گفتن گوشت ها کات میشن. شاید دو واژه براش باشه، ما دوتا اطلاع نداریم شاید. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.