2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244246 بازدید | 893 پست

عزیزم چقد خوشحال شدم تاپیک شما رو دیدم 😍😍😍 تاپیکی که گفتین فوت شدین و دوباره برگشتین رو هم خونده بودم خیلی خانوم با خدا و مهربونی هستین واقعا از ذوقتون خوشحال شدم😍😍😍❤️❤️❤️❤️ خدا برای بچه هاتون و همسرتون نگهتون داره دنیا به یه همچین آدمایی نیاز داره قشنگم❤️❤️🌻🌻

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد عمت میاد تو نی نی سایت هر روز تایپیک بزنه ؟؟؟

شاید میاد من اطلاع ندارم😯😅

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم چقد خوشحال شدم تاپیک شما رو دیدم 😍😍😍 تاپیکی که گفتین فوت شدین و دوباره برگشتین رو هم خونده ...

دورت بگردم نظرلطفته مهربون بانو💋

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
خخخ انقد تایپیک های دروغ زدین ک آدم حالش بهم میخوره از این سایت ک چندتا تایپیک قبل تر زدی دخترت یکسا ...

گلم 19سالم بود دخترم دنیا اومد اولین بچم 

پسربزرگمم اعزام به خدمته 20سالشه  خوب کجاش عجیبه بله بچهام 22سال 20سال دوقلوهامم14سال بعدی11سال بعدی 4اخریمم 14ماهشه خودمم 41سالمه 

دورت بگردم نظرلطفته مهربون بانو💋

قربونت برم برازندته 😍❤️

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

گلم 19سالم بود دخترم دنیا اومد اولین بچم پسربزرگمم اعزام به خدمته 20سالشه خوب کجاش عجیبه بله بچهام ...

بهتون تبریک میگم ان شاالله در کنار هم سالم و سلامت باشین 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
خخخ انقد تایپیک های دروغ زدین ک آدم حالش بهم میخوره از این سایت ک چندتا تایپیک قبل تر زدی دخترت یکسا ...

باشه گلم اگه دروغی گفتم که نگفتم واگذارکنید به خدا