2777
2789
عنوان

خداااا اومدم خونه مادرشوهرم برا یلدا سرد بودم باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 147 پست
باید غذا کم میخوردی که میری اونور بتونی میوه بخوری

بابا رفته اونجا چس و فیس گذاششتن و منت گذاشتن و قیافه گرفتن که اره مثلا لطف کردم اومدم خونه ات!!!! 

وگرنه این همه مردم شام میخورن دیگه میوه نمیخورن؟؟؟؟؟؟ 

شب یلدا اصلش تنقلات و میوع و اجیله!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر  مادرشوهرمن هزار برابر  بدتر از مادرشوهر تو نمایش اجرا میکرد   اما خودس اخر سر محروم شد از همه چی اگه از همون اول خوب بود و حسادتاشو اینقد علنی بروز نمیداد شاید الان منم باهاش راه میومدم

من جای شما باشم حالا که مامانت نیست هر جور شده دل پدر رو به دست میارم خونه رو‌بزنه به نامت.

نه متاسفانه پدر ومادرم پسر دوستن البته خداییش پدرم در حقم خیلی خوبی کرده و کمکمون میکنه اما جورین که میگن اموال برای پسره و وظیفه نگهداری پدر ومادر برای دختره.الان من چند ماهه پیش پدرم هستم با دوتا بچه برام سختم هست اما میگم تا سال مادرم باشم داداشام اگه ده روزیبار یه یکساعتی بیان سر بزنن عروس بزرگه که میگم ۵ ماهه نیومده عروس کوچیکه هم که خواهره عروس  بزرگه هست ماهی یبار شاید بیاد.پدرم میگه نه یا خودت باش یا هیچکس پیشم نباشه ناراحت میشه از دستم بگم من میرم .میگه عروسا کار دارن و وظیفه اونا نیست بیان پیشم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

خب چه اشکال داره زن برده شوهرش بشه هر چی گفت بگه چشم هر جا گفت بریم بگه چشم

خخ تو مردی ؟؟ خب اینو نطمعن  باش اگه حرف حرف شوهرش باشه و پای زنای دیگه(مادرشوهر.خواهرشوهر )وسط نباشه  زن با همچی مرد مهربونی غلامشم میشه 

نه متاسفانه پدر ومادرم پسر دوستن البته خداییش پدرم در حقم خیلی خوبی کرده و کمکمون میکنه اما جورین که ...

شما هم‌بگو‌شوهر دارم شوهرم راضی نمیشه بیام پیشت.کلا اشتباه می‌کنی دو‌روز دیگه بچه ای اونا رو.با بچه خودت مقایسه کن.اونا همه‌چی دارن بچه های شما سرشون بی کلاه میمونه

خب چه اشکال داره زن برده شوهرش بشه هر چی گفت بگه چشم هر جا گفت بریم بگه چشم

ساحل جان  من منظرم اینه ک زندگی مال مرد و زنه. نه مال مادرشوهر مادرشوهر هیییییچ حقی مبنی بر اینکه دلم خواست و دوست داشتمو اینا نداره  مادرشوهر زندگیش با شوهر خودشه هرچی ک هست قسمتش اونه و بس

هیییچ حقی دراینکه بخاد در زندگی عروسش به امیال و هوس هاش برسه نداره 

چه صبری داری چه برادرهای بی عرضه ای لااقل دیگه رفت و آمد نکن

چه میشه کرد والا بخدا عروسا سوار ما خواهرشوهرا شدن بس که پدر مادرم بهشون رو دادن ما هم مجبور بودیم بخاطر پدر مادرم دهنمون بسته باشه مگه جرات داشتیم کلمه ای حرف پشتشون بگیم مامانم خدا بیامرز سر سنگین میشد باهامون

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

خخ تو مردی ؟؟ خب اینو نطمعن باش اگه حرف حرف شوهرش باشه و پای زنای دیگه(مادرشوهر.خواهرشوهر )وسط نباش ...

در مقابل حرف منطقی که کم میاری میگی مردی و ...خب قبل از حرف زدن فکر کن که کم نیاری

شما حرص نخور فشارت میفته دیگه نمیتونی با مادرشوهر و خواهرشوهر کلکل کنی

تو حرص میخوری از استارتر 

منکه  راحتم رفتم خونه مادرخودم یلدایی   شوهرمم خیلی خوشحال و شاد بود  ده سال  تو بند مادرشوهرم بودن بهش احترام کردم نخاستم دلخور شه ناراحت شه. اخرسر دیدم خودموهیچ سهمی از زندگیم ندارم  شوهرمم هیچی سهمی نداشت انگار من هووی اون بودم  بعد دیدم خدا هم ازین کارمن راضی نیس   تصمیم گرفتم نه گفتنو یاد بگیرم و الان زندگیم مال خودمه اتفاقا شوهرمم با خانواده بی شیله و یک روی من راحتتره تا مادر عقده ای و حسودش

ساحل جان من منظرم اینه ک زندگی مال مرد و زنه. نه مال مادرشوهر مادرشوهر هیییییچ حقی مبنی بر اینکه دل ...

عجب این شد هوس که یه مادر انتظار دیدن بچه اش رو داشته باشه.نخیر هوس نیست عشقه.چطور خانم بخواد بره خونه مادرش هوس نیست