2777
2789
عنوان

خداااا اومدم خونه مادرشوهرم برا یلدا سرد بودم باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 4627 بازدید | 147 پست
ما هفت هشت ساله که اینکارو میکنیم ببشترهم خوش میگذره دوتا یلدا و دورهمی داریم

البته من با سابقه بیش از ربع قرن زندگی مشترک هنوز رنگ سفره یلدا وهفت سین خونه پدرشوهرمو ندیدم.. ولی هرسال که خونه پدرم جمع میشیم اینجوریه.. چون مردامون شیفتن.. اماده باشن.. گشت دارن.. اون شب قبل جمع میشیم خونه پدرم.. شب بعد رو خودمون تو خونه های خودمون جمع میشیم.. مثلا امروزصبح مادرشوهرم زنگ زد ما مریضیم گفتم خدا شفا بده.. یعنی نیاین مریض میشین دیگه نگفتم ما دیشب یلدا مونو برگذار کردیم.. ولی چه اشکال داره کارشما خیلی ام قشنگ و دوست داشتنیه.. الهی همیشه شاد باشین وسلامت درکنار عزیزانتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زشته بری جایی تا خر خره سیر باشی هیچی نخوری

خب دوی 2 سب میرفتیو

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
چرا حق داره تو زندگی زن و مرد هیچ کس هیچ حقی نداره هرجا دوس دارن اونجا میرن بقیه امیال نفساشینو با ...

ممعلومه خیلی بچه ای و درکی از روابط نداری 

شب یلدا هم جز آیین باستانی هست و رسم سر زدن به بزرگترها و صله رحم 

پدر مادرن عزیزم. حق دارن

بعد حتما جز معصومین و اما م زاده هم محسوب میشن همشون؟ یعنی شیطان مادرشوهرو گول نمیزنه  آی آی ای  اینا چه سواستفاده هایی ازین کلمه مادر کردنو زندگی عروسارو بهم زدن 

درست دلش نیخاد پسرش پیشش باشه اما غلبه بر نفس چی میشه پس باید به این فک کنه ک نباید دعوا درست کنه و گناه کنه

کلا دورو زمونه ی بدی شده و واقعا به این نتیجه رسیدم که آدم توی هیچ مجلسی شرکت نکنه و خونش بمونه دور ...

اینجوری هم شوهرت ایراد میگیره که تو مشکل داری با کسی رفت وآمد نمی کنی 

مسئله اینه نمیتونی همیشه باب دلت کار کنی

ببخشیدا ولی بیشعوری داداشاتونه.من باشم به روشن میارم تا از عذاب وجدان بمیرن

بله حق باشماست ولی واقعا داداشام بیشعورتر از اینن که عذاب وجدان بگیرن .بخدا مامانم عاشق پسراش بود حتی بخاطر پسراش عروساشو به دختراش ترجیح میداد اما داداشام غلام حلقه به گوش زناشون.عروس بزرگه واسه دخترش تولد گرفت بقیه رو دعوت کرد منو نگفت با اینکه من تنها خواهر شوهرشم که پیششونم دوتا خواهرای دیگم دورن سالی یکی دوبار میان.پدرم به اینا هم خونه داد هم جهاز کامل هم وسیله و هم طلا وخرج عروسیشون وداد بعد زنداداشم ناراحت بود که چرا پدرم واسه خونه من پنجره خریده.الان مامانم فوت کرده زنداداش بزرگه ۵ماهه پاشو نزاشته خونه پدرم چرا چون به پدرم گفت خونه دوطبقه بده به ما و تو خونه ما رو بگیر پدرم گفت فعلا نه.همون خونه رو هم پدرم داده بهشون

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

والا مادر شوهرت خیلی خوبه 

غذارو نزاشته یخچال سرد بشه گفته شاید بخورین 

پذیرایی هم که کرده خدا خیرش بده 

مال ما که اینطور نیست خسیس گدا 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من نمیخواستم خونه بابای خودم یا بابای همسرم برم 

چون همسرم شیفت بود و منم حال و حوصله معمونی نداشتم 

به زوووور انقدر ژنگ زدن به منو به همسرم که اون از شیفتش مرخصی بگیره بیاد منو ببره بریم 

رفتیم همه دورهم بودن گفتیم خندیدیم شوهرم همش میگفت بریم دیگه من سرکار دارم منم داشتم برای بچه ها نقاشی میکشیدم گفتم یکم دیگه یکم دیگه صبر کنیم و بعدش دیگه شوهرم دیدم داره عصبی میشه گفتم باشه بریم حالا من پا شدم تو ورودی منتظر بودم شوهرم با داداشس گرم گرفت 😐😑 منم منتظرش بودم مادر شوهرم اومد گفت بشین هی سرپا وایسادی تا به عجله بکنی برای رفتن به پسرم😑😐 

ممعلومه خیلی بچه ای و درکی از روابط نداری شب یلدا هم جز آیین باستانی هست و رسم سر زدن به بزرگترها و ...

به هرحال هرکی هرجا خوشه اونجا میره همه ادما ازاد آفریده شدن  بچه ها امانتی دست والدین هستن نه برده های والدین

محل سگ بهت میدادن بهتر بود،همون حرف پدرشوهرت لیاقتته،گرازی دیگه گراز چه میفهمه آجیل و دلمه چیه

چرا همتونننن دارین اینجوری قضاوتم مبکنینن؟؟؟

مبگم برا شام رفتیم خونه پدرم دقیق بعد شام اومدیم ابنجا مبوه آجیل خوردیم ففط شام نخوردیم