2777
2789
عنوان

خداااا اومدم خونه مادرشوهرم برا یلدا سرد بودم باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 4627 بازدید | 147 پست
شما هم‌بگو‌شوهر دارم شوهرم راضی نمیشه بیام پیشت.کلا اشتباه می‌کنی دو‌روز دیگه بچه ای اونا رو.با بچه ...

همین الانم داداشم واسه پسر ۸سالش پی اس فور گرفت پسر من ۱۲ سالشه اینقدر بچم گفت اما پول نداشتیم بخریم خودش ناامید شد گفت نمیخام .نمیخام دل پدرم بشکنه اما خوب متاسفانه قدیمی فکر میکنن فرهنگشون پسر دوستی هست هر چند که پدرم درسخونده و مهندس و استاد دانشگاه بوده اما خوب فرهنگ ضعیف متاسفانه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین الانم داداشم واسه پسر ۸سالش پی اس فور گرفت پسر من ۱۲ سالشه اینقدر بچم گفت اما پول نداشتیم بخریم ...

به بچه هات ظلم نکن.صراحتا بگو حق من با اونا یکیه کمتر بدید منم کمتر مایه میزارم

من جات بودم میگفتم از دست‌پخت شما نمیشه گذشت سهم من و شوهرم بدین فردا ناهار می‌خوریم 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیخیال اینا تماما خواهرشوهرای حسودی هستن ک انتطار دارن بری کلفتی مادرشونو کنی

از تمام کاربرا که نظر دادن تنها شما و یکی دیگه نظر تون یه جور بود بقیه مخالف شما بودن 

همه شدیم خواهرشوهر و مادرشوهر شما هم شدید عروس بی سر زبون و ستمکشیده که حقتون خورده شده 

تو چراغای کم نور میشینن😆😆😆😆😉اوناشب یلدا رو با شام غریبان اشتباه گرفتن😅😅😅

مثلا میخان پسرشونو به شدت دچار عذاب وجدان کنن ک ببین تو رفتی با خانواده زنت خوش بودی ما اینجا چه غریبانه هستیم همشم کارای مادرشوهرمه 

اوف اوف نگم از کاراش  یک شیطانیه این ....

به بچه هات ظلم نکن.صراحتا بگو حق من با اونا یکیه کمتر بدید منم کمتر مایه میزارم

والا از خدا پنهون نیست از شما هم پنهون نباشه دیروز خیلی بی پولی بهم فشار آورده بود منم از صبح ناراحت بودم و توی خودم پدرم هی میگفت چرا ناراحتی آخرش منم ترکیدم گفتم بخاطر بی پولی و نداری بخاطر اینکه شما عروس وبه دختر ترجیح دادین حاضر شدین عروس توی رفاه کامل باشه اما دخترتون توی سختی عروس و دوتا دوتا خونه دادین که الان ماهی یبار هم سر نمیزنن بهتون اما پدرم فشارش زد بالا وناراحت شد و به من گفت نمک نشناسی و بازم جوری برخورد کرد که من مقصر شدم و مثل همیشه زبانم کوتاه و رفتم معذرت خواهی کردم.بخدا از اون طرفم داغونم مادر شوهرم باز کاملا عاشق دخترشه خونه دوطبقه به اسم دخترش زده خرج طلا و عروسی و اینارو داده اما شوهر منم انگار یتیمه خرج عروسی و وسایل خونه و همه رو خودش داد حالا بعد خواهر شوهرم به وصیت مادرش گوش کنه بعدها خونه رو مساوی تقسیم کنه الان که به اسم دخترشه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

دنیااا به آخر میرسه؟؟؟من پدر مادر خودمو تنها بزارم بیام پیش ایناخب پیش هردوتاشونم رفتم

عزیزم یلدا رو به خودت زهر نکن....عمدا ناراحتت میکنن که فشارت بره بالا دور از جون سکته کنی.......تحویلشون نگیر....بگو همینی که هست....مگه دخترای خودش رفته بودن خونه ی مادرشوهراشون؟!که از شما توقع دارن......ی نفرو که زیاد تحویل بگیری...به حرفا و اداهاش محل بدی ،فکر میکنه ببین چخبره....😠😏😎

زنیکه میگع بشینید توخونه اما خونه مادرزنت نرووو عفریته حسود

ی پاشون لب گوره بازم حسادت میکنن و دست بر نمیدارن......بقرآن شوهرامون خوبن......مادرای عفریته دارن که راه جلوی پاشون میزارن و زندگی پسراشونوسیاه میکنن...خوب نره خونه ی مادرزن...بیاد پیش توی عفریته که حرف یادش بدی......حرفتو که گفتی تو نور کم میشینه..انگار دنیا به آخر رسیده تصور کردم..ی ربعه دارم میخندم..😆😅

مثلا میخان پسرشونو به شدت دچار عذاب وجدان کنن ک ببین تو رفتی با خانواده زنت خوش بودی ما اینجا چه غری ...

😅😅😅😅😆😆بقرآن جاری ندارم....وگرنه فکر میکردم تو جاری منی و در مورد مادر شوهرم صحبت میکنی.....

مادر شوهرت خود،خود مادرشوهرمنه.....دست شیطانو از پشت بسته.درست اداهای مادردشوهر منو در میاره....لبو لوچه ی آویزون...دست به بغل...صورت در هم...لبا خشکیده....همین اداهارو درمیاره.....خدا لعنتشون کنه.....خدااز کمرشون بزنه

درست کردن دلمه سخت؟؟من هنوز ن درست کردم ن خوردم

نه من عاشقش هستم

بشینم اندازه حداقلللللل ۵۰ نفر درست میکنم تو ضرفهای فریزری میزارم فریزر هر وقت هوس کنم و بخوام در میارم و فقط دم میزارم