2777
2789
عنوان

غروبا به بعد حالم بد میشه

48 بازدید | 6 پست

بیقرار میشم حالم بد میشه دستانم برام سنگین میشه استرس دارم قلبم میخاد بیاد تو دهنم تنگی نفس پیدا میکنم الان انگار دنیا رو سرم خراب شده دلم میخاد بلند شم یه مشت قرص بخورم خودمو بکشم حس مرگ دارم یه جور حس مردن اصلا دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

خدایا آیندمون سپردمت دستت خودت هواشو داشته باش

چرا عزیزم مشکلی پیش اومده اینطور شدی ؟من بعد فوت عزیزم اینجوری شدم و بعدش رفتم دکتر با دارو خوب شدم

پشت کنکورم استرس کنکور داره روانیم میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اینجوری شده بودم رفتم دکتر اعصاب و روان دارو داده بهتر شدم تو هم بهتره بری

قبلا دارو میخوردم خوب بود ولش کردم بدتر شدم وای اصلا دلم میخاد تا صبح گریه کنم خوابم نمیبره از استرس

نباید سر خود ول کنی 

دکتر هم یه دفعه قطع نمیکنه 

کم کم کمش میکنه تا قطع بشه 

اینجوری که تو یه دفعه قطع کردی شنیدم ادم بدتر میشه 

اگه دکتر بهت داده بود داروها رو دوباره بخور 

یا برو دکتر دوباره

به من اسنترا و پرانول داده 

خیلی بهترم

منم موقع غروب استرس و غمباد میگرفتم 

نباید سر خود ول کنی دکتر هم یه دفعه قطع نمیکنه کم کم کمش میکنه تا قطع بشه اینجوری که تو یه دفعه قطع ...

من حضوری رفتم دارو داد بدتر شدم تشخیصش درست نبود ولی انلاین که گرفتم داروهاش خیلی خوب بود گفت باید در بهترین حالت یکسال دارو بحوری شاید بیشتر ولی من ولش کردم ادامه ندادم متاسفانخ