2777
2789
عنوان

خداااا اومدم خونه مادرشوهرم برا یلدا سرد بودم باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 147 پست
دلم براشون سوختخوبی که از حد بگذرد

دقیقا اگه بنده خدا تعارف نمیکرد چی میگفت 

اگه این رفتار سرده!!!!!

بجز حرف پدرشوهرش من چیز بدی ندیدم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس شوهرت از زیر بوته عمل اومده خوب اونم پدر و مادر داره

برای مردا این مراسمات  اهمیتی نداره این جنگیه بین مادرشوهر و عروس. و الان دراین زندگی کی حق داره  البته ک عروس چون زندگیه خودشه باید هر جور دوس داره باشه وگرنه پسرا هرجا زنشون خوش باشه اونجا خوشن 

کلا دورو زمونه ی بدی شده و واقعا به این نتیجه رسیدم که آدم توی هیچ مجلسی شرکت نکنه و خونش بمونه دور ازدید و بی سروصدا زندگی کنه خیلی بهتره ..تااینکه بری و حرف بشنوی و کاری ببینی و بهت بربخوره..آدم هرچقد کسیونبینه و ارتباط نداشته باشه اعصابش آرومتره و زندگیش آباده

تابع قلبمم...

از نظر شما تعارف کردن بدی هست، چرا اینقدر نسبت به مادر شوهرای بدبخت سخت می گیرین؟ خب اگر واستون میگداشت کنار که همین شما بر میگشتین مگفتین کوفتم بهم تعارف نزدن منو آدم حساب نگردن، حرف پدر شوهر هم مشخصه شوخی بوده