2777
2789
عنوان

خداااا اومدم خونه مادرشوهرم برا یلدا سرد بودم باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 147 پست
اسی وقتی براشون مهمی یکم سعی کن دلشونو بدست بیاری .یادم اومد از دوتا زنداداشام که با هم خواهرن.دوسال ...

ببخشیدا ولی بیشعوری داداشاتونه.من باشم به روشن میارم تا از عذاب وجدان بمیرن

اگر دوست داری از سال بعد دو شب برگزار کنین بیشترم خوش میگذره کاملتر هم برگزار میشه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای مردا این مراسمات اهمیتی نداره این جنگیه بین مادرشوهر و عروس. و الان دراین زندگی کی حق داره ال ...

پسرا مجبورا اونجا خوش باشن که زنشون خوشه وگرنه تا سالیان سال گوششون باید پر بشه از حرف و حدیث و غر 

چی گفته مگه مادرشوهر بدبختهم غذا رو نذاشته یخچال واسشون هم میوه و احیل تعارف کرده چی رو بفهمه دقیقا ...

اینم در نظر بگیر ک خانواده پسره رفتن خاستگاری

مردم دخترشونو رو پر قو بزرگ نکردن ک بره خونه شوهر بهش بگن گراز

قشنگ بعضی عروس ها دنبال شر هستن معلومه شوهرهای پپه دارن

هر کی طرف خودشو خوب میشناسه  مادرشوهرمن یک عمر گفته پسرم نباید بره با خانواده زنش خوش بگذرونه  تمام مناسبتها باید با ماباشید  اگر اونجا باشید خودمو میکشم البته با زبان مخصوص خودش اینو گفته 

بعد دخترش همش پیش خودشه 

یعنی اگر شب چله بشینیم خونه خودمون هیچ جا نریم ایرادی نداره ها. اما خونه ماما نم بربم این زن  آه و ناله و مظلوم نماییش گل میکنه 

من مظلوم بودم جاریم اومد ر ی د بهشون

من دیروز پریود شدم داغون بودما 

تا دیروقت نتونستم برم همش خواب بودم 

شدید سر درد داشتم نتونستم از عصری برم 

آخر شب با شوهرم رفتیم 

انقدر بیحال بودم ب زور یکم غذا و میوه خوردم 

مادرشوهرم آخر شب گفت همه ازم فرار میکنن 🤦‍♀️😁

اول ناراحت شدم بعدم گفتم ولم کن بابا 

حالا بخوام خودمو اذیت کنم برای حرف مفت