2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 166 پست
حس کردم شوهرم ناراحته ازینکه نرفتیم ولی هیچی نگفت چون خیلی برادرش بد و بیراه بهم گفته بود

ببین اول اینکه سعی کن بچه رو نزنی 

دوم کینه دل ادم رو سیاه میکنه پس سعی کن تو دلتم شده ببخشیش

حالا اینکه چه جوابی بدی در مقابل این توهین دوتا حالت داره

یه عمو هست از پدر به بچه بیشتر محبت می کنه بیشتر هواش رو داره بیشتر حتی دوسش داره یه عمو هم هست اصلا نمی فهمه برادرزاده چیه و فقط تو همچین موقعیتی شیر شده و دهن باز کرده 

تو هر دو حالت هم تو باید عزت نفست رو نگه داری و ناراحتیت رو بروز بدی

و انتظار دلجویی داشته باشی ولی اگه مورد اول هست زیا کشش نده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه نمیدونی چیکار کرد میخواس بیاد بالا منو بزنه مادرشوهرم جلوشو گرفته بود میگف نه من میزنمش این خر ن ...

تو خودت از داد یه نفر ترسیدی 

ولی اون بچه طفل معصوم نترسیده خونی کردی دهنشو 

چقدر نام پخته و خامی 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

اگه از بچتون عصبی میشین یه بالشتی کوسنی چیزی بردارین بزنین به اون به جای بچه

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.

شرمنده ی چی بچه ی خودمه اختیارشو دارم کسی میتونه کاسه داغتر از آش بشه که بجام خواب بیداری کشیده باشه ...

پس کم زدی.دفعه ی بعد بزن گردنشو بشکن😐

میدونم خسته ای ارامش نداری.نهایتش میتونی بگی روزی یک ساعت نگهداریش با شما.همین

دلیل نمیشه ی بچه اوردی هر بلایی دلت خواست سرش بیاری

خوبه مثلا مامان ات  بزنه دهن ات رو پر خون کنه بگو دوست دارم؟ اگ هرجا دیگه غیر از ابران بود ک بچه رو می گرفتن ازت!

تو کوچه ببینی یکی میزنه تو دهن بچه اش دل ات ریش میشه.وای ک بچه خواهر برادرت باشه

بعدم ببین چطوری محکم زدی ک دهن بچه خون اومده! یکم وجدان‌ داشته باش حداقل ب دست یا پاش بزن. اخه ابنقد ک بگی دوست داشتم.سر سوزن پشیمانی هم تو حرفات نیس😐

واقعا جوری زدی دهنش خون اومد؟ عصبی شدی بزن در باسنش چیکار سر و صورت بچه داری یه وقت ناقصش میکنی دور ...

اصن نمیزنمش یادم نمیاد کی زده باشمش شاید دو سه بار شده باشه توی کل عمرم 

بعد نمیدونم بخدا دهنش خون شده بود یا نه با پشت دست زدم دیگه خودمم اعصابم خورد شد که زدمش 

بعد سریع دوید رفت بغل عموش نشد ببینم چی شده دهنظ

کاربری دست دو نفره ❤️😘

الان بچت کجاست؟

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.

اولا که مسلما خود استارتر نمی‌خواسته اینجور بشه دوما گیریم شما بچه ت رو کتک بزنی ، آیا ب بقیه حق مید ...

بخدا تا چند روز اعصابم خورد بود که زدمش ولی با اینکارش پرو کرد بچرو 

بهش گفته بود مامانت غلط کرده تور زده اگه زد به من بگو 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

میدونستید تو آمریکا اگر با بچه بد رفتار کنی یا صلاحیت بچه داری نداشته باشی بچرو میگیرن میبرن بهزیستی ...

عزیزم. جز موارد معدود. عموم پدرومادر دلسوزتر از بقیه افراد وفامیل هستن برای بچه هاشون. خود مادر هم بهتر میدونه کی و چطوری لازمه بچشو تربیت کنه. مخصوصا تو این زمانه که معلومات افراد خیلی بالاتر از 10 20 سال پیشه. لطفا تو فامیل کاسه داغ تر از اش نشین و اجازه بدین بچه ها تربیت بشن. مادر که الکی نمیزنه یه جایی دیگه بچه اینقدر از دست در میاد یکم لازمه ادب بشه. همین بچه های لوس و بی تربیت جامعه که میبینیم حاصل تربیت و رو دادنای شما هستن. هیچوقت وقتی بچه رو دارن ادب میکنن طرف بچه رو نگیرید و تو روی پدرومادرش قرار نگیرید. چه برسه بخواید به مادرش فوش هم بدین

عزیزم. جز موارد معدود. عموم پدرومادر دلسوزتر از بقیه افراد وفامیل هستن برای بچه هاشون. خود مادر هم ب ...

زدن درست نیت خودتونم میدونید

عرضه داشته باشیم راه های دیگه هم برای تربیت کردن زیادع

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

عزیزم اون عموشه و قطعا دوستش داره این قابل انکار نیست و این حرف هم خیلی زشته که بهش ربطی ندارهاگر ای ...

گلم من که هر روز بچرو نمی‌گیرم زیر کتک اصن اولین باری بود زدمش اینجوری 

کاربری دست دو نفره ❤️😘