2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 164 پست
عزیزم. جز موارد معدود. عموم پدرومادر دلسوزتر از بقیه افراد وفامیل هستن برای بچه هاشون. خود مادر هم ب ...

بخدا که کتک و داد و توهین و سیلی آدم سالم و با ادب تحویل جامعه نمیده، اتفاقا این آدمای لوس و بی ادب خودشون هزارجور تروما تو بچگی داشتن

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا تا چند روز اعصابم خورد بود که زدمش ولی با اینکارش پرو کرد بچرو بهش گفته بود مامانت غلط کرده تور ...

ببین الان من اصلاااااا کاری به بچه ت ندارم 

الان فقط حرفم اینه هییییییچوقت اجازه نده مسی اینقد زشت بهت توهین کنه 

شخصیت خودتو حفظ کن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
منم زنداداشم بچه شو بزنه خونی کنه فوحش کشش میکنم

والا گلم راستش به کسی ربطی ندارد نهایت بتونی به داداشت بگی بهش تذکر بده نه اینکه خودتو بندازی وسط

کاربری دست دو نفره ❤️😘

زدن درست نیت خودتونم میدونیدعرضه داشته باشیم راه های دیگه هم برای تربیت کردن زیادع

بله راه تربیت کردن زیاده اما بعضی وقتا بچه از دست در میاد. همه بچه ها که مثل هم نیستن. برعکس من بیشتر بچه های بد رفتاری که دیدم اونایی بودن که پدرومادراشون نگفتن بالا چشمت ابروعه. با همین متد که بچه رو نبابد عوا کرد و تروما میشه براش واینحرفا. الان بچه هاشون ادم میخورن

نه کاملا حق داری.‌ حرمتارو از بین برده

من حدودا ۳ سال پیش دامادمون تو یه دعوای خانوادگی دخالت کرد منو هل داد، ۳ ساله نذاشتم پاشو بذاره خونه مامانم. ۳ ساله ریخت نحسشو ندیدم و نخواهم دید

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

البته اونم زیاده روی کرده کلا با خانواده شوهر یکجا بودن مکافاتش زیاده توهمه لحظات حاضر و ناظرن !!!

اره بخدا من پدر شوهر مادر شوهرم شاید پشت سرم بگن که بچرو زد و فلان 

ولی دخالت نمیکنن 

ولی برادر شوهرم بخدا اندازه ده تا مادر شوهر خواهر شوهر دخالت گره

کاربری دست دو نفره ❤️😘

والا ناراحت بشه هم نباید دخالت کنه

بعضی از آدمها دایه دلسوزتر از مادرن منم خونه مادرم باشم بچمون دعوا کنم برادرم نخود اش میشه به من بی ادبی میکنه خونه ی هیچکس دیگه بچه هاتو دعوا نکن بعدا همه به خودت حرف میزنن بزار بچه هرچی دلش میخواد شیطونی کنه خونه مادرشوهرتم دیگه نرو به برادرشوهرت ربطی نداشت

از یه طرف کار برادر شوهرتون خیلی بد بود که نتونست خشمش رو کنترل کنه 

از یه طرف معلومه که خیلی برادرزاده اش رو دوست داره و حامیش هست و نمیخواد هیچ کس بهش صدمه بزنه . که این قشنگه 

به نظرم اون باید عذرخواهی کنه به خاطر کار بدش یا یه جوری لااقل نشون بده  که شرمنده است از رفتارش و شما هم باید بپذیرین و به دلخوری ادامه ندین . چون کار شما هم واقعا بد بود.  

اره بخدا من پدر شوهر مادر شوهرم شاید پشت سرم بگن که بچرو زد و فلان ولی دخالت نمیکنن ولی برادر شوهرم ...

احتمالا قصد خودنمایی هم داشته

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟