2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 166 پست
هرچی بچه رو بزنی بدتر بدهنی و لجبازی میکنه منم یه بچه با دهن پرخون ببینم واکنش نشون میدم خودتم همینط ...

والا منم نمیزدم هیچوقت دیگه صبرم تموم شد هرچی باشه از من که دلش بیشتر برای بچم نمیسوزه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

اگه اون عوضی و بی شعوره که توهین کرده استارتر چیه پس که زده تو دهن بچه و پر خون کردش؟؟

اولا که مسلما خود استارتر نمی‌خواسته اینجور بشه 

دوما گیریم شما بچه ت رو کتک بزنی ، آیا ب بقیه حق میدی توهین زشت بهت بکنن؟!؟!!پس عزت نفستون صفره

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه اصن به اون ربطی نداشت

عزیزم اون عموشه و قطعا دوستش داره این قابل انکار نیست و این حرف هم خیلی زشته که بهش ربطی نداره

اگر اینطوره خوبه یکی شما رو تو خیابون خدای نکرده بزنه پر خون کنتون بعد برید اداره پلیس کلانتر بگه به من ربط نداره؟؟  

تا همین حد مسخره‌ست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اون زن داداش هم باید شما رو مفصل کتک بزنه مگه زن داداش بی کس و کاره

ینی بچه ایشون بی کس و کار بوده؟

خب چرا بچه پناه برده ب عموش؟ عمو پناهگاهش بوده از بچخ دفاع کرده

حالا زن داداش من الحمدلله اینقد وحشی نیست.نهایت ی داد بزنه

والا منم نمیزدم هیچوقت دیگه صبرم تموم شد هرچی باشه از من که دلش بیشتر برای بچم نمیسوزه

البته اونم زیاده روی کرده کلا با خانواده شوهر یکجا بودن مکافاتش زیاده توهمه لحظات حاضر و ناظرن !!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اولا که مسلما خود استارتر نمی‌خواسته اینجور بشه دوما گیریم شما بچه ت رو کتک بزنی ، آیا ب بقیه حق مید ...

نه ولی ناراحتم نمیشم چون میدونم کار بدو من شروع کردم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چرا جدیدا تو نی نی سایت همه بر علیه استارتر هستن. از هرکی دفاع میکنن جز کسی که تاپیک رو زده تو هر موضوعی

عزیزم بچه خودت بوده داشتی تربیتش میکردی. تو تو شکم نگهش داشتی و به دنیا اوردیش. ببخشید ولی اون چیز خور کی بوده که خواسته تورو بزنه. دایه بهتر از مادر شدن بعضیا

خوبه که نرفتی ادم حسابشون نکن

فقط طلاق

جای همسرتون بودم ۳ طلاقتون میکردم

بچه کوچیکه نمیفهمه شما که مادرشی و بزرگ و عاقلی بچه رو زدی اونم اون شدت که خون شده دهنش؟

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

وای رفتم یجا کار داشتم ، یه بچه ۲.۳ ساله بود خیلی شیطون بود با کفش میرفت رو صندلی اینا ، گوشی باباشو انداخت زمین قشنگ دیدم ترک برداشت ، یهو‌ تف انداخت رو زمین ، باباش یهو با پشت دست محکم زد تو دهنش و اینقد اونجا کتکش زد که نگین💔💔بعد بردش گذاشت تو ماشین خودش اومد تو کارشو انجام داد رفت💔💔وایی کلی با یاداوریش گریم گرفت که بچه تو ماشین چقد زجه زده💔💔توروخدا بچهاتونو نزدید اونم عموش بوده بدش اومده ، منم که غریبه بودم اون بچه رو دیدم حالم بد شد اما نتوسنتم دخالت کنم💔

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍