2777
2789

ما قراره برا خالم شب یلدا ببریم امشب زنداییم میگه مامانم هم باید باشه  

مامانش رو همه جا دعوت میکنه در حالی که ما میخوایم فقط جمع خودمونی باشه 

حالا من قراره با برادرشوهر خالم عقد کنم سال بعد از الان میگه میخوام بیام اینطوری کنم اونطوری کنم 

زنداییم هم آدم چاپلوس و عفریته ای هست که نگم 

میخواستن منو برا داداشش بگیرن مامانم گفت من جنازه تو رو هم رو دوشش نمیزارم 

الان چیکار کنممم از دست زنداییم و مامانش 😭

بهم بد نگاه میکنن و...

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی نفر جا شمارو تنگ‌نمیکنه ک 😐😐

یه نفر نیست که عزیزم داداشاش مامانش باباش خواهرش و...

بعدم سر خود برا چی دعوت میکنه اون وقت اون یکی زنداییم هم باید مامانش بیاد پدر و مادر بابای من بیان

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

عزیزم زندایی رو باید تحمل کرد کپ زندایی تو منم دارم دلم میخواد سر به تنش نباشه

دیگه رد دادم بخدااااا

اگه بفهمه ما زندگیمون یه غمی هست خوشحال میشه 

دو تا پسر داره مامانم دو تا دختر همش اونو میکوبونه تو سر ما 

یه نفر نیست که عزیزم داداشاش مامانش باباش خواهرش و...بعدم سر خود برا چی دعوت میکنه اون وقت اون یکی ز ...

عزیزم کل تایپک های شمارو دیدم شما فقط با خودت مشکل نداری  تو تایپکات از همه مینالی حتی مامانت ی پر بازدیدی انقد ارزش داره پشت همه غیبت کنی و مامانتو خورد کنی؟ 😐😐😐

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  

حقدداری واقعا

ایشون و مادرش معلومه خودشون عقل شون نمیرسه،یه بزرگتر باید بهشون بفهمونه

یا به دایی تون بگید بهش بفهمونه

واقعا کارش زشته،خصوصا که شما خواستگاری شون رو رد کردین

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
خو دیگه وابسته مادرش هم حق باشماس جمع خانوادگی

مامانش یعنی شده قوز بالا قوز برامون 😭

بهش نمیگفتین میخواید برید اونجا

کاش نمیگفتیممم

وگرنه هم قهر می‌کرد 

عزیزم کل تایپک های شمارو دیدم شما فقط با خودت مشکل نداری تو تایپکات از همه مینالی حتی مامانت ی پر ب ...

من هیچوقت پر بازدید نشدم 😊