2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 220 پست
بچه خودته حق داری هرطور تربیتش کنی ب اون ربطی نداشت محل سگم بهش نده دایه عزیز تر از مادر نیست ک

اخه بعد چند ماه هنووووزم طلبکارمه یجور رفتار میکنه اصن هنگ‌ میکنم‌ میگم یعنی از مادرش دلسوز تره برای بچه ؟

کاربری دست دو نفره ❤️😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من متوجه شدم شما اصلا عزت نفس نداری از حقت نمیتونی دفاع کنی حتی نمیتونی به بابات بگی اون اشغال رو اد ...

الان چند وقته هر موقع برادر شوهرم هست اصن نمیرم پایین توی مجلسی هم اگر باشه من نمیرم‌ مث دیشب

کاربری دست دو نفره ❤️😘

اسی هر چی گفته حق داشته خدایی کی یچه رو میزنهبچرو چطوری زدی دهنش خون اومد

پشت دست زدم توی دهنش ولی در حدی نبود که دهنش پرخون بشه فقط میخواس آشوب کنه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

شوهرم اون شب نبود اصن دیر وقتم اومد تا شوهرمم نیومد بچرو ندادن بیاد بالا

اون نخود اش نذاشته به شوهرت بگو خب ...غلط کرده دخالت میکنه بیشعور 

..همچین ادمایی بعد که لچه دار سدن همچین نیزنن بجشونو بیاوببین

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اون نخود اش نذاشته به شوهرت بگو خب ...غلط کرده دخالت میکنه بیشعور ..همچین ادمایی بعد که لچه دار سدن ...

ببین خودش عصبیه سر بچه های یجوری داد میزنه بخدا یدفعه بچه خواهر شوهرم یهو جیغ کشید گریه افتاد از ترس 

ولی اگر ما به بچه‌ها بگیم تو مارو میخوره

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عزیزم به حرف هیچکس گوش نده هرکاری فک مکنی لازمه واسه ادبش انجام بده الان این کاربرا و عموش دایه مهربان تر از مادر شدن ولی دو روز دیگه اگه بچه ات خدایی نکرده بی ادبی کنه یا خوب بار نیاد همون عموش  تو فامیل مسخره میکنه و میگه مادرش مادری نکرد 

به اونا هیچ ربطی نداره 

فقط دخالتن

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا