2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 5914 بازدید | 220 پست
دیگه بچه داری فقط باید از اونجا بلند شین ...فقط تو گوش شوهرت بدون غرغر و بدون بدگویی از خانوادش پر ک ...

کاش آدم بود گوش میداد بلند میشدیم بخدا ذله شدم نمیفهمم چکار کنم 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اومد اول تاپیکت نوشت میایین تاپیک اخرم منم به شوخی یه کلمه نوشتم نه...اومده اون همه توهین نوشته جواب ...

آهان دیدم 

کلا بعضیا عصبین خودشونو اینجوری خالی میکنن به دل نگیر توی مجازی هرچند خودمم زود رنجم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

کاش آدم بود گوش میداد بلند میشدیم بخدا ذله شدم نمیفهمم چکار کنم

ببین مردا یه بارم بدازدواج تربیت میشن بدست زنشون ...شروع کن از همین صبح قلقش جیا از اونجا بزن رگ خوابشو پیدا کن فقط یه مدت باید تحمل کنی پرش کنی ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
آهان دیدم کلا بعضیا عصبین خودشونو اینجوری خالی میکنن به دل نگیر توی مجازی هرچند خودمم زود رنجم

نه بابا اون عددی نیس منو بتونه ناراحت کنه ....دیدی چی جوابشو دادم فکر میکردم منم مثل خودش جواب میدم فحشش میدم نوشته ریپ نزن وفلان ترسشو نشون داده بیجارس دیگر ولش کن 😅😅

ببین مردا یه بارم بدازدواج تربیت میشن بدست زنشون ...شروع کن از همین صبح قلقش جیا از اونجا بزن رگ خوا ...

بخدا زبون نفهم تر از شوهرم ندیدم سر این قضیه اصن خره نمی‌فهمه هیچی 

هرچی به خوبی با محبت با سیاست با دعوا گفتم حالیش نشد

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بخدا زبون نفهم تر از شوهرم ندیدم سر این قضیه اصن خره نمی‌فهمه هیچی هرچی به خوبی با محبت با سیاست با ...

زمانبره ولی نشد نداره 

نه بابا اون عددی نیس منو بتونه ناراحت کنه ....دیدی چی جوابشو دادم فکر میکردم منم مثل خودش جواب میدم ...

خوب کردی جواب نده حالا یه کاربر عقده ایم من دیدم همیشه میاد عقده هاشو خالی میکنه میره چون میشناسمش اصن آدم حساب نمیکنم جوابشو نمیدم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

زمانبره ولی نشد نداره

کاش فقط مسئله خونه بود سر صدتا قضیه درگیرم با خانواده اش یکیش شراکتش با همین برادرشه بهش میگم جدا کن ازش میگه چون طلاتو دادی اینجور برام تصمیم میگیری برادرم گفته بود مال زن سرکوفت میشه تو سرت من گفتم تو اینجوری نیستی 😑 

خدا مرد زبون نفهم قسمت گرگ بیابون نکنه

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خوب کردی جواب نده حالا یه کاربر عقده ایم من دیدم همیشه میاد عقده هاشو خالی میکنه میره چون میشناسمش ا ...

اره بابا بیایی هی جواب اینو اونو بدی که کلاهت پس معرکس....باید پذیرش کرد دیگه اونام تو کودکیشون اسیب دیدن به اون روز افتادن خدا پناهشون باشه

کاش فقط مسئله خونه بود سر صدتا قضیه درگیرم با خانواده اش یکیش شراکتش با همین برادرشه بهش میگم جدا کن ...

دقیقا شوهرمنم با پدروبرادرش شریک بودن ماشین سنگین داشتن ....تو عقد مثل تو هرجی میگفتم میگف تو بدبینی نیومده داری غر نیزنی واونا خانوادمم وفلان بعد عروسیمون سر ۹ماه چنان از خواب غفلت بیدارشد الان پولشم گرفته خونه خریدیم حتی ۶ساله قطع رابطس....تو یواش یولش بگو نامحسوس تو گوشش ...یه جا نارو خوااد زد برادرش اونوقت برای همیشه میره کنار ...