2777
2789
عنوان

برادر شوهر بهم گفت خر نفهم زدی دهن بچه رو پر خون کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 5926 بازدید | 220 پست
سینه سپر کرده بود بیاد بالا منو بزنه داااد میزد آبرومونو برد بس عربده کشید مادرش جلوشو گرفته بود تاز ...

مگه شما پدر مادر نداری که اون بخودش اجازه بده بیاد بزنتت اگرم این کارو می‌کرد حق داشتی خونه رو ترک کنی شوهرتم مجبور کنی خونه جدا بگیره من باشم تا آخر عمر به همچین آدمی محل سگ نمیدم سلام هم نمیکنم تو خونت راهش نده حتی زن هم گرفت باهاش رفت و آمد نکن وگرنه خودت ضرر میکنی برای خودت ارزش قائل شو این خوب نیست همش زیر ذره‌بین اونایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشمو فحش میدادم دیگه زنداداش من دخترشو چنان بشکون میگیره دستش کبود میشه زنداداشمم دختر خالمه گفتم ...

نه من نمیزنم اینجوری میگم از دستم رفت دیگه از بس که عصبی بودم با پشتیبانی دست زدم توی دهنش اولین بار بود کتک میخورد اینجوری انقدره گریه کرد بچم 

دوید رفت پایین سریع

کاربری دست دو نفره ❤️😘

مگه شما پدر مادر نداری که اون بخودش اجازه بده بیاد بزنتت اگرم این کارو می‌کرد حق داشتی خونه رو ترک ک ...

کلا توی همه چی دخالت میکنه کسی هم تاحالا جلوش واینستاده منم ترسیدم خیلی اعصابش خورد بود گفتم یچیزی بگم بدتر نشه 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

تو زدی بچت بوده، اون میخواسته بیاد تلافی کنه و بزنه ناراحت شدی و ترسیدی. ببین چه مزه ای داره بزنن تو ...

الان اگه شوهرش بچشون بزنه برادر اسی میتونه دامادشو بزنه تلافی کنه شما بچتو بزنه حتی اگه اشتباه باشه برادر شوهر و خواهرشوهر شمارو بزنن میگین حقم بود

کلا توی همه چی دخالت میکنه کسی هم تاحالا جلوش واینستاده منم ترسیدم خیلی اعصابش خورد بود گفتم یچیزی ب ...

شوهرت این وسط هویج تشریف دارن بزنه تو دهن برادرش بگه به تو ربطی نداره گوه میخوری مشت زنم همچین حرفی بزنی 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
کلا توی همه چی دخالت میکنه کسی هم تاحالا جلوش واینستاده منم ترسیدم خیلی اعصابش خورد بود گفتم یچیزی ب ...

من متوجه شدم شما اصلا عزت نفس نداری از حقت نمیتونی دفاع کنی حتی نمیتونی به بابات بگی اون اشغال رو ادب کنه انتظار داری برادرشوهرت جواب سلام بهت بده من جات بودم بعد رفتار اون اشغال خونه رو ترک میکردم شوهرمو مجبور میکردم خونه جدا بگیره حق قانونی شماست خونه ی جدا داشته باشی ولی نمیتونی حقت رو از شوهرت بگیری به اون اشغال تا آخر عمرت محل سگ نده سلام نکن اجازه نده در خونت بیاد خونه مال شماست نفقه ی شماست نزار در خونت بیاد بچه رو ببره بهش بگو با بچه کار داره مادرشو بفرسته بالا خودش نیاد زن هم گرفت ابدا تو خونت راهشون نده دعوتشون نکن لیاقتش همینه اگه نتونی اینکارو بکنی مشکل از خودته خودتو ضعیف نشون بدی دیگران تحقیرت میکنن توهین میکنن دست روت بلند میکنن بچتم نزن بهانه دست هیچکس نده برادرشوهرت  تو خونست اصلا پایین نرو

من تصور میکنم اکه دامادمون خواهر زادمو بزنه دهنش خون بشه نمیتونم ساکت بشینم حالشو میگیرم

بچشههه بابا هیشکی اندازه پدر مادر دلسوز بچه نیست حتی خاله و دایی و عمو 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

شوهرت این وسط هویج تشریف دارن بزنه تو دهن برادرش بگه به تو ربطی نداره گوه میخوری مشت زنم همچین حرفی ...

شوهرم اون شب نبود اصن دیر وقتم اومد تا شوهرمم نیومد بچرو ندادن بیاد بالا 

کاربری دست دو نفره ❤️😘