2777
2789
عنوان

همسرم میگه دیگه دلم نمیخواد بیام خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2670 بازدید | 129 پست
چطور خودتو کنترل میکردی در برابر کارای مادرشوهرت؟

خب من  اوایل به همسرم میگفتم.

ایشونم گاهی ناراحتی منو انتقال میداد.

مثلا میگفت همسرم ناراحت شده از این حرف شما

خب،غوغا به پا میشد..

جنجال و اینکه من نگفتم ،من نکردم،همسرت میخواد تو رو از ما جدا کنه...

بعد ترجیح دادم چیزی نگم

مادر را همون جور که هست،دوست داشته باشم

مشکلاتم کم شد واقعا

خدا همیشه ما رو میبینه...

سخته مرد بین مادر و زن قرار بگیره ، بین این دوتا انتخاب سخته ، نمیشه یکی رو کنار بزاری ، به ساز هردو ...

بله مادرشوهر و عروس باید باهم کنار بیان باور کن اگه رابطشون صمیمی شه زندگی واسشون لذت بخش تر میشه

اگه خواستین برنامه میلی نصب کنین ممنون میشم کد معرف منو بزنیدکد معرفmilli-3eife

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا خودشم همینو میگه

اینجا باید تو مدیریت کنی ،مادرشو بیرون نمیتونه بندازه ،مجبوره تحمل کنه وحرفی نزنه ولی بتو زورش میرسه و دعوا می‌کنه ، البته من نظرم اینه باید بلد باشه که چطور رفتار کنه تا هر دو طرف رو راضی نگه داره ، اما وقتی بلد نیست بخاطر خودت و زندگیت باید راه پیدا کنی

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
دیگه چندوقت غر نزن مادرشوهرت چکار ا می‌کنه؟ بنده خدا شوهرت راست میگه آدم واقعا از ادمای غرغرو خسته م ...

هرشب از سرشب میاد تو خونمون تا وقت خواب تو همه کاری هم دخالت میکنه.

مثلا میرم واسه بچه هام خرید میکنم وقتی میبینه تا یکساعت با تندی غر میزنه و دعوا راه میندازه.

هروقت میخوایم بریم بیرون میاد تو حیاط کلی متلک بهمون میگه و غر میزنه.

کلا زن رو مخیه.

شوهرم میگه ولش کن این هرچی میخواد بگه من که به حرفش نمیشم من کار خودمو میکنم اونم هرچی میخواد غر بزنه و دخالت کنه

من شنیدم این زن از قدیم همینجور بوده ربطی به سنش نداره. بخدا کاراشو رفتاراش غیرقابل تحمله

پس باید رفتارتو تغییر بدی دیگه بجوری رفتار کن که انگار با یکی که مریضی داره زندگی می‌کنی ببین اگه مریض بود چطوری رفتار میکردی  

سلام عزیزماگر شوهر پیدا میشد،حتما شوهر میکردند😄

یه مدل هست مثل مامان جاریم

اعتقاد داره تا دوماداش هستن و بهش میرسن نیاز به شوهر نداره

ببین دوماداش نه پسراش

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
اونم احتمالا تو جوونیاشهیلی عذاب کشیده واس همون که رو روانش تاثیر گذاشته این گناه تو نیست ولی ببین ا ...

یه مدت خیییلی زیاد باهاش خوب شدم عین مادر خودم باهاش بودم دیگه خیلی زیاده روی میکرد از صبح تا شب تو خونمون بود .بخدا از هفت صبح میومد دیگه خسته شدم ازش دوری کردم

یه مدل هست مثل مامان جاریماعتقاد داره تا دوماداش هستن و بهش میرسن نیاز به شوهر ندارهببین دوماداش نه ...

آره خب

وقتی دو تا شاخ شمشاد هستن که براش کار انجام بدن،چرا آقا بالاسر بیاد بالا سرشون.

البته من دیدم خانم هایی رو که اگر مردی ازشون خواستگاری میکرد،بدشون نمیامد ازدواج کنند.

موقعیت ازدواج نداشتن.

آدم درست و حسابی خواستارشون نبود.

خدا همیشه ما رو میبینه...

این انگاری بند نافشو از پسرش جدا نکرده

چه انتظارا داریاااا طرف نه شوهر داره نه بچه دیگه معلومه خب تنها کسش پسرشه میچسبه بهش دیگه 

اگر واقعا اذیتی باید خونتونو جابه جا کنید 

اونم که شوهرت نمیخواد 

پس یا تحمل کن یا جدا شو 

چون چاره دیگه نداری باید از اول بهش فک میکزدی زمان ازدواج که به شوهرت بله میگفتی خب خبر داشتی تک پسره و خونش بغل خونه مادرش همین دوتا ترکیب سمی برا اعصاب خوردی کافیه 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هرشب از سرشب میاد تو خونمون تا وقت خواب تو همه کاری هم دخالت میکنه.مثلا میرم واسه بچه هام خرید میکنم ...

پس خودتو چرا اذیت میکنی اصلا اهمیت نده کلا ساکت باش بزار انقد بگه خسته شه چند بار از سرشب شما برین بشینین خونه اون  بزارین اون بمونه خونش عادت کنه به موندن تو خونش بعدش یواش یواش رغچفتنو کم کنین

بله مادرشوهر و عروس باید باهم کنار بیان باور کن اگه رابطشون صمیمی شه زندگی واسشون لذت بخش تر میشه

دقیقا

مادر شوهرا فکر میکنن عروس اومده پسر و مادر و از هم جدا کنه ،پولشو هدر بده ، از اونا پیش پسر بد بگه و.... خلاصه فکرای این مدلی ،بخاطر همین ذهنش میگه باید جلوشو بگیرم و میشه این که الان اکثراً با مادر شوهر مشکل دارن، من میگم باید مرد بلد باشه مدیریت کنه و پیش مادرش از زنش تعریف کنه 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن