2777
2789
عنوان

خواهرم همه رو برای شب یلدا دعوت کرد ولی منو دعوت نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم.اگه بگیم اون مشکلات داره منم مشکلات دارم.مادرم هردومون رو ول کرد رفت.به خاطر مادرم غصه میخور ...

ببین خواهر من دقیقا عین خواهر تو همش زنگ میزد گله و شکایت منم کلی احتزامشو داشتم بزرگتر بود

حدود یکماه پیش یهو بی دلیل قطع ارتباط کرد چند بار زنگ زدم جواب نداد منم دیگه محل نذاشتم

بقولی زیادم نجیب باشی فک میکنن اسبی...بلانسبت

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
چندساله نمیرم.یه وقتهایی میرفتم خونش باهام دعوا میکرد.میومدم بیرون.البته خودش هم میگفت همینجوری نمیر ...

چرا اینجوری پس نباید ازش توقع داشته باشی قطع رابطه کن باهاش

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

خیلی کارش رشته. الان یعنی میدونه که فهمیدی؟ اگر آره که دیگه بنظرم توهم شریک غمش‌ نباش زیاد...

نمیدونم فهمیده یا نه.ولی آخه قهر نبودیم.چندروز پیش باهم حرف زدیم هی ناراحتی میکرد مامان چرا ولمون کرد نفرینش میکرد.من بهش میگفتم تو تنها نیستی منم هستم خودت رو ناراحت نکن.

عزیزم شب یلدا که چیزی نیست خواهرم عروسیش دعوتم نکرد منم نرفتم الان سه ساله ندیدمش نمیدونم حتی کجا زندگی میکنه عزت و احترام دو طرفه است نباید آویزونه کسایی بشیم که دوستمون ندارن

عزیزم شب یلدا که چیزی نیست خواهرم عروسیش دعوتم نکرد منم نرفتم الان سه ساله ندیدمش نمیدونم حتی کجا زن ...

من ناراحت این نیستم اونجا نرفتم.من دلم میخواست برم پیش خواهر کوچیکم.ولی اون رو دعوت کرده رفته.من امشب خونه تنها می مونم.