2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 17809 بازدید | 2435 پست
﷽«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ»در تمام‌ کارها‌ خود را به‌ خ ...

@سرداردلها2    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

﷽بارالها 💓از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم نكند فرق به حالم .... چه براني، چه بخواني… چه به اوجم برسا ...

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ»

در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، 

که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست...

خدایا💕

🌿امروز با رکوعی سبــز و سجـودی عاشقانه بر درخانه ات دخیل بسته ایم تا بخواهیم همواره و در همه حال کنارمان باشی و

✨ ما را بحال خود مگذاری

🔆یاد آوری نماز

سلام دوستان مهربونم😍👋

🍉شب یلداتون مبارک باشه 🍉

ان شاء الله در کنار خانواده اوقات خوشی رو سپری کنید 🤲

ازپیامی که ریپلای کردم صفحه«157»لطفا مطالعه کنید🙏(برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید)

🌿 اگر دوست داشتین برای انگیزه دادن به هم جدول هفتگی نماز را به همراه یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید.🌹

@boshra_goli    

@مامان2پسرناز    

@alaleh2474    

@زنبیل_قرمز    

@الی_خانووووم    

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

﷽«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ»در تمام‌ کارها‌ خود را به‌ خ ...

@مامان2پسرناز    

@alaleh2474    

@زنبیل_قرمز    

@الی_خانووووم    

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ»

در تمام‌ کارها‌ خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، 

که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست...

خدایا💕

🌿امروز با رکوعی سبــز و سجـودی عاشقانه بر درخانه ات دخیل بسته ایم تا بخواهیم همواره و در همه حال کنارمان باشی و

✨ ما را بحال خود مگذاری

🔆یاد آوری نماز

سلام دوستان مهربونم😍👋

🍉شب یلداتون مبارک باشه 🍉

ان شاء الله در کنار خانواده اوقات خوشی رو سپری کنید 🤲

ازپیامی که ریپلای کردم صفحه«157»لطفا مطالعه کنید🙏(برای دیدن مطالب قبل روی هشتگ ها ضربه بزنید)

🌿 اگر دوست داشتین برای انگیزه دادن به هم جدول هفتگی نماز را به همراه یه حدیث یا آیه قرآن درباره نماز پست کنید.🌹