2777
2789

همش بیحالم استرس اضطراب دارم موهام دسته دسته میریزه نازک شده لبام بی رنگ ... چه قرصی خوبه؟ ففول میخوردم فایده ای نداشت

💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرروز میخورم فایده ای نداره

مگ میشع فایده نداشته باشع 

قهوه وچایی حذف . هرشب ی قرص اهن تخوب بخور نهار آبگوشتی که توش گوشت تازه ونخود زیادداره بخور .عصدا لبو وانار بخور .شباکباب تابه .. اخرهفته ام ی جگر بخور  اینارو تا ۱۵ روزحداقل انجام بده بعد بگو فایده نداره عزیزم

کمخونی روجدی بگیر

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مگ میشع فایده نداشته باشع قهوه وچایی حذف . هرشب ی قرص اهن تخوب بخور نهار آبگوشتی که توش گوشت تازه ون ...

عزیزم باور کن همشو میخورم ولی فایده نداره چاقم هستم دارم کارهای عمل اسلیو رو انجام میدم میدونستم کم خونم ولی فریتینم خیلی پایینه جواب آندوسکوپی ام بیاد میرم پیش دکترم برا نوبت عمل ببینم اون چی میگه توو چندتا تاپیک خوندم سروم آهن میدن

💕
حتما با پزشکتون مشورت کنید تا دلایل عدم جذب آهن و بررسی کنن.

همیشه خونریزیام شدید بوده تازه بهتر شدم ولی خیلی بیجونم مویی توو سرم نمونده دوسه روز پیش با بیهوشی آندوسکوپی دادم مث این که نمونه برداشتن کسی سر درمیاره بفرستم ببینین چیه

💕
عزیزم باور کن همشو میخورم ولی فایده نداره چاقم هستم دارم کارهای عمل اسلیو رو انجام میدم میدونستم کم ...

چرا قرص لاغری آلفااسلیم نمیخوری؟

اشتهاتومیبنده انرژی زیادم بهت میده ک ورزش کنیعمل نکن باهمین معدتو جمع میکنی لاغرمیشی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست