2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 92 پست
آره اونجا خیلی بهتره حداقل یه اتاق دارن که تخت خواب داشته باشن اینجا همه چیمون باهمه حال آشپزخونه ات ...

بنظرم سما دلت واسه شرایطت و رفاهت تنگ شده اون بچه ها علاقه ای ندارن الان ب ارامش رسیدن 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابات رو چ حسابی میگه برنگرد.وقتی حتی نمیتونه شرایط خوبی برای خودت و دخترات محیا کنه.مشخصه پدرت به ف ...

بابام میگه عده تموم شد دوباره شوهرت میدم دخترامم میدم بهزیستی حداقل کتک نمیخورن

جالبه همین شوهرمم بابام از خیابون پیداش کرد آورد خواستگاری من دانشجو بودم آنقدر دادو بیداد کرد بله دادم

میترسم جداشم یه پیرمردی چیزی پیدا کنه بیاره خونه بدبختم کنه

آره اونجا خیلی بهتره حداقل یه اتاق دارن که تخت خواب داشته باشن اینجا همه چیمون باهمه حال آشپزخونه ات ...

علت طلاقت چی بوده؟ ادم جدا میشه ک شرایط بهتری داشته باشه وقتی نه خودت نه بچه ها نداری پس برگرد. تنهایی از پس دوتا بچه براومدن سخته. برای بچه ها پدر خوبیه؟

شوهرم مشکلش از بچگیش هست آنقدر کتک خورده تموم بدنش زخمه کهنست انتقام اون وحشی گریهارو از منو بچه هام ...

فردا بچه هات بزرگ میشن اوناهم آسیب هم جسمی هم روحی میخورن اینجور آدما درمان ندارن پدر خودمم همینطوری بود از بچگی انقد داداشم زد ک الان داداشم با اینکه اروم وقتی اعصبانی میشه هیچی نمی‌فهمه همه چیو داغون میکنه

تنها باردار نشده اون بچه ها بابا دارن خرجشون بده زنده چرا باید خودش حروم کنه فردا برگرده هم خودش هم ...

ایشون میتونست جلوگیری کنه،میدونست همسرش مشکل داره همون موقع جدا میشد.یا حداقل قبل ازینکه دومی بیاد جدا میشد.

الان مسئول دوتا بچست،از پس هزینه هاشونم برنمیاد.

پدرشم درست حسابی ساپورتش نمیکنه.

بچه هاشم حاظر نیستن مواظبت کنن تا این بنده خدا بره کار کنه.

پس تنها راهش برگشته،اونم از راه درست.

شما یا مجردی،یا مادر نیستی،یا تا حالا تو شرایط این خانوم قرار نگرفتی،برای همین نمیدونی چی درسته و چی غلط

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
خوبه که قبول کرده بره دکتر.ببین هیییییچوقت با همسرت بحث و یکی ب دو نکن.فقط سکوته ک مرد رو درست میکنه ...

یعنی اینقدر کتک بخوره تا شاید ی روزی همسرش شرمنده شد؟!

اگر نشد چی؟ اگر یکبار آسیب جدی زد بهش چی؟

تو سری خور بودن و ترویج ندید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اسی نه برنگرد🥲فردا یادمیگیره بچه ها رو هم میزنه روح و روانشونو نابود میکنه  چون تضمینی نیست که در اینده اخلاقش بدتر نشه !!

فوقش به بهانه دخل خرج بچه ها  نفقه رو بیشتر بگیر ازش 

بابام میگه عده تموم شد دوباره شوهرت میدم دخترامم میدم بهزیستی حداقل کتک نمیخورنجالبه همین شوهرمم باب ...

برای همینه میگم ب حرف پدرت گوش نکن.

چون دلسوزت نیس.

شوهر منم همین بود،اگه دوسداری ب زندگیت برگردی راهش فقط اینه تو عصبانیت کاری بهش نداشته باشی.

و شرط کن داروهاشو همیشه بخوره.تعهد کتبی و قانونی هم ازش بگیر ک دیگه روت دست بلند نکنه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
114 تا بود 20 تا گرفتم بقیشو در قبال حق طلاق و حضانت بخشیدم

ببین گلم گوش کن

مانمیتونیم جای تو تصمیم بگیریم چون هرکس زندگی خودشومیبینه ودرک میکنه 

خوب فکراتو بکن اگه میدونی میشه یک فرصت دیگه بدی حتمن برو زندگی کن همه شرایط وجوانب درنظربگیر هیچ کس اندازه خودت از زندگیت خبرنداره ونمیشه دیگران بگن چکارکنی 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ایشون میتونست جلوگیری کنه،میدونست همسرش مشکل داره همون موقع جدا میشد.یا حداقل قبل ازینکه دومی بیاد ج ...

اصلا ب هر دلیلی این بچه اومد شما حتما شوهرت مشکل خشم نداشته بفهمی ک همچین آدمی درست بشو نیس من مجردم درست ولی پدرم مشکل خشم داشت الان آسیبش برادرم دید با اینکه سنش رفته بالاتر دقیقا عین پدرم عصبی و پرخاشگر پس این خانوم ب جای اینکه برگرده بهتر خودشم تلاش کنه همسرشم خرج بچه هایش بده 

عزیزم بهترین نظرو یه نفر داد به من قبلا 

گفت طلاق راه حل خوبیه به شرطی که شرایطتو بهتر کنه یعنی شما طلاق میگیری که زندگی بهتری داشته باشی 

به نظر خودت با طلاق راحت‌تری یا با برگشتن پیش همسرت؟؟ ازش تعهد بگیر بگو دست بلند کنی روم فوری میرم پزشکی قانونی و شکایت و اون موقع حتی ازش دیه هم بگیر ، حق طلاق و همه اینا باشه 

باور من مردا رو راحت میشه با زبون خوش آروم کرد ، منم هیچوقت دوست نداشتم سیاست داشته باشم ولی آدم حتی تو رفتار با بچه کوچیک خودشم باید بلد باشه چجوری حرف بزنه که بچه هم غرورش نشکنه هم به حرف آدم باشه