2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 92 پست
ازونجایی که شوهرخودم دست بزن داره من اگه بودم برنمیگشتم توهمون خونه مینشستم کارمیکردم وزندگیموادامه ...

بآ دوتا بچه چجوری میشه کار کرد دو هفته رفتم هیچکی بهشون هیچی نداد بخورن تا 6 غروب گشنه مونده بودن بعد دختر بزرگم کلاس اوله کسی نبود اونو از مدرسه بیاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجای مشاور رفتیم روانپزشک به هر دومون داروی آرامبخش و اعصاب داده الان من خودم پرانول میخورم با آسنتر ...

خوبه که قبول کرده بره دکتر.

ببین هیییییچوقت با همسرت بحث و یکی ب دو نکن.فقط سکوته ک مرد رو درست میکنه،باید اینقدر شرمندش کنی ک دیگه زدن براش زشت و عار باشه.

نباید بزاری کار ب اونجا کشیده بشه و روتون تو روی هم باز بشه.

سیاست داشته باش و توی عصبانیتش باهاش بحث نکن.

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
چقدر خوبید شما هر شب گل گاو زبان و اسطوخودس دم کنین بخورین

الان که همه چی خراب شده من جهیزیمو آوردم بالای خونه بابام تو اتاق 20 متری زندگی میکنم الان بابام نمیذاره برم خونمون اونجا رو خیلی دوست داشتم حداقل حمومش تو خونه بود اینجا تو خونه بابام پایین میریم حموم خیلی سرده دخترام همش سرما میخورن

بآ دوتا بچه چجوری میشه کار کرد دو هفته رفتم هیچکی بهشون هیچی نداد بخورن تا 6 غروب گشنه مونده بودن بع ...

با این شرایط که میگی برگرد ولی حسابی براش خط و نشون بکش 

به این فکر کن که بچه های الان خیلی بزرگ کردنشون سخته و زیر بار نمیرن. اگه بدون پدر بزرگ بشن ممکنه اذیت بشی

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابام از شوهرم خوشش نمیاد فقط میگه طلاق الانم مهریه بهونه شه من نتونم برگزدم

اگه بابات پشتته برنگرد بخدا کسی ک دست بزن داره درست نمیشه اگه برگردی مجبوری ساکت بمونی چون دیگه خانوادت حماییتت نمیکنن منتظر باش ی موقعیت بهتر بیاد سمتت

عزیزم خودت بالا پایین من ببین تو تغییر کردی؟؟ اون تغییری کرده میتونید استباه گذشته رو تکرار نمنی 

چیزی از دست نمیدی مه حالا فوقش دوسال دیکه طلاق میگیری 

ولی مواظب  باش بچه ها اسیب نبینند

فقط لطف خدا

ببین یه تضمین یه محکم کاری یه نوشته ای چیزی ازش بگیر که نتونه کتک بزنه دیگه الکی برنگرد یه چی ازش بگیر که حق کتک زدن نداشته باشه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
اگه بابات پشتته برنگرد بخدا کسی ک دست بزن داره درست نمیشه اگه برگردی مجبوری ساکت بمونی چون دیگه خانو ...

بابام فقط یه اتاق طبقه بالا داده ما اونجاییم ولی درآمد ندارم مامانم مواد غذایی میده ولی روم نمیشه پول بگیرم الان ماهی 1 تومن درآمد دارم که هیچی نمیشه خرید

خوبه که قبول کرده بره دکتر.ببین هیییییچوقت با همسرت بحث و یکی ب دو نکن.فقط سکوته ک مرد رو درست میکنه ...

این حرفا چیه فقط ی روانی می‌تونه دست رو زن بلند کنه چرا زن باید کوتاه بیاد ک کتک نخوره اونوقت اون چ زندگیه شما زن بسازی قرار نیس همه اینطور باشن

بآ دوتا بچه چجوری میشه کار کرد دو هفته رفتم هیچکی بهشون هیچی نداد بخورن تا 6 غروب گشنه مونده بودن بع ...

پس شوهرتواول ببردرمان کن بعدازدواج کنین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
همه دعوامون از اول سر مهریه بود تو خواستگاری شوهرم گفت 14 تا بابام گفت یک کلام 114 تا بعد پارسال داد ...

خب ببخشید پدرتم کارش درست نبود.

چطور دختر خودش براش عزیزه و مهریه ش مهمه،بعد اون دختر براش اینقدر بی اهمیت بوده،اینهمه خودخواهی رو نمیفهمم.

مهریه من و عروسامون همه یک اندازس چون عروس هم میشه دختر خونه.

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
بابام فقط یه اتاق طبقه بالا داده ما اونجاییم ولی درآمد ندارم مامانم مواد غذایی میده ولی روم نمیشه پو ...

خرجشون از باباش بگیر ولی اشتباه نکن برگردی خانوادت دیگه ازت حمایت نمیکنن سری ک درد نمیکنه نمیبندن سعی کن بری سرکار موقعیت خوب برات پیش میاد الکی خودت حروم مردی ک دست بزن داره نکن