من فقط ثبت نام کردم که در مورد دکتر بهناز سالور بنویسم چون حق هیچ مادری نیست تجربه من براش تکرار بشه
من دو سال پیش ایشون میرفتم چون اولا اسم بیمارستان گاندی بود و تصور نمیکردم پزشک بد داشته باشن دوما خیلی آرامش میداد دکتر و استرس بهم وارد نمیکرد، فقط مشکلش این بود که صرفا یکشنبه ها میاد بیمارستان، مطب هم نداره.
تا اینکه باردار شدم و نمیدونستم که اون استرس ندادن از بیخیالی دکتر بود، گفتم برای زایمان هم پیش ایشون برم. اولا که فقط یک شماره imo به شما میدن و هیچ جای دیگری پاسخگو نیستن و شما هم اگر imo نداشته باشین دیگه دسترسی به دکتر ندارین (چون نصبش پولی شده)
وقتی هم پیام میدی هروقت دلش بخواد سین میکنه و اگر بخواد جواب میده نخواد نمیده. جواباش هم نود درصدش اینه: اشکالی ندارد!
من توی ماه پنجم دچار علایم انفولانزا شدم به دکتر پیام دادم گفت اشکال نداره. بعد چند روز زیر دلم هی درد خفیف میگرفت و ول میکرد، پیام دادم گفت اشکال نداره و طبیعیه، منم دیدم درد خفیفه گفتم لابد اوکیه که یک دفعه در خواب کیسه آبم پاره شد.
پنج صبح رفتم بیمارستان و بستری کردم خودمو. دکتر ۱۲ ظهر اومد و اصصصلا به روی مبارک نیاورد که چرا به حرف من توجهی نکرده. فقط دستور ختم بارداری داد و رفت. من بچه ام رو با قرص زایمان کردم و گفتن جفت و جنین کامل اومدن.
دکتر برام یه سونو از روی شکم برای دو هفته بعد نوشت و هی هم میگفت یه کیسه آبه دیگه خودتو اذیت نکن!!!
بعد دو هفته رفتم سونو برای چک کردن بقایا سونولوژیست گفت کدوم دکتری برای چک کردن بقایا سونو شکمی میده حتی مسیول پذیرش سونوگرافی هم اینو گفت، سونولوژیست گفت برو تخلیه کن برات واژینال انجام بدم
و بله بقایای خیلی بزرگی مونده بود (گرید۳) و رحم دچار التهاب شدید شده بود
به دکتر پیام دادم و ندید، چند ساعت بعد دیدم آنلاینه پیام دادم سین کرد جواب نداد، مجدد پیام دادم سین کرد جواب نداد!!!!! سونولوژیستم دلش سوخت و منو معرفی کرد به یک دکتر دیگه رفتم اون بنده خدا اورژانسی با هزار منت و دعوا منو کورتاژ کرد
و تا همین امروز دکتر بهناز سالور پیام منو هنوز جواب نداده.
اگر جان دلبندتون براتون مهمه، پاتون رو مطب این دکتر بیخیال و بی درک نگذارین.