2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 91 پست
یعنی اینقدر کتک بخوره تا شاید ی روزی همسرش شرمنده شد؟!اگر نشد چی؟ اگر یکبار آسیب جدی زد بهش چی؟تو سر ...

من گفتم اینقدر کتک بخوره تا همسرش شرمنده بشه؟؟؟!!!

خب کامنت رو درست بخونین ک الکی ریپلای نکنین.

اسی خودش میدونه من چی بهش گفتم

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
یعنی اینقدر کتک بخوره تا شاید ی روزی همسرش شرمنده شد؟!اگر نشد چی؟ اگر یکبار آسیب جدی زد بهش چی؟تو سر ...

وای دقیقا 

خونه محل زندگی بچه هاست در خانه ای ک بچه ها ناظر کتک خوردن مادر و پرخاشگری پدرشون باشن ، ارامیش و اسایشی وجود نداره 

نباید برگرده روح و روان بچه ها نابود میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا ب هر دلیلی این بچه اومد شما حتما شوهرت مشکل خشم نداشته بفهمی ک همچین آدمی درست بشو نیس من مجردم ...

درسته ، منم در اطرافیانم به وضوح دیدم که وقتی مادر یا پدر پرخاشگر و عصبی باشن اخلاق و روحیات بچه ها هم تند و غیرکنترل میشه 

من گفتم اینقدر کتک بخوره تا همسرش شرمنده بشه؟؟؟!!!خب کامنت رو درست بخونین ک الکی ریپلای نکنین.اسی خو ...

بخون چی نوشتی بلکه خجالت بکشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقا لجم درمیاد اینطوری تو سری خوردن عادی می‌دونن

دقیقا 🙄🙄

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بابام میگه عده تموم شد دوباره شوهرت میدم دخترامم میدم بهزیستی حداقل کتک نمیخورنجالبه همین شوهرمم باب ...

وای وای این دیگه پدرنیست  بدترازدشمنه  یاامام زماااااان

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
اصلا ب هر دلیلی این بچه اومد شما حتما شوهرت مشکل خشم نداشته بفهمی ک همچین آدمی درست بشو نیس من مجردم ...

نظراتت کاملا مشخص بود مجرد هستی.

شوهرم مشکل خشم داشت که دارم راهنمایی میکنم.

معمولا راجع به چیزی ک نمیدونم و تجربه نداشتم نظر نمیزارم و راهنمایی نمیکنم.

تا قبل از بارداری همسرم  دست بزن داشت منم هروز خونه ی پدرم بودم و هزار بار پله های دادگاه رو بالا و پایین کردم.

تهش با تعهد و مشاور و...برگشتم.

مشاورم میگفت موقعی ک میبینی همسرت عصبانیه خشمشو بیشتر میکنی و پنجاه درصد مقصر خودتی.

کلی راهنمایی کردو انجام دادم و نتیجه گرفتم.

بخون چی نوشتی بلکه خجالت بکشی

من میدونم چی نوشتم،تو بخون بلکه خجالت بکشی.بنده فرمودم نباید بزاره کار ب کتک کشیده بشه،چندبار که تو عصبانیتش بیمحلش کرد و ایشونم دست بلند نکرد،کم کم به نزدن عادت میکنه.ایشون همسرش دستش ب زدن عادت کرده.الانم بحث بچه هاس که شرایط خوبی ندارن.

گرچه امثال شما نمیفهمین مسئولیت بچه یعنی چی،اونقدر خودخواهین که فقط ب فکر خودتونین،بچه هم کشک.

من میدونم چی نوشتم،تو بخون بلکه خجالت بکشی.بنده فرمودم نباید بزاره کار ب کتک کشیده بشه،چندبار که تو ...

درست صحبت کن اره تو میفهمی

نظراتت کاملا مشخص بود مجرد هستی.شوهرم مشکل خشم داشت که دارم راهنمایی میکنم.معمولا راجع به چیزی ک نمی ...

ببین من از رو تجربه ای ک با پدر اینچنینی داشتم منطقی ترش این با همچین مردی زندگی نکرد چرا این متوجه نمیشد همسر شما با مشاور اوکی شد دلیل نمیشه ایشون اوک بشن حتی ممکنه دارو مصرف کنن بزارن کنار اون بچه چ گناهی کرده شاهد کتک خوردن باشه یا کتک بخوره همین چند وقت پیش بچه دوساله از ترس بخاطر دعوای پدر و مادرش از پله افتاد رفت او کما 

ببین من از رو تجربه ای ک با پدر اینچنینی داشتم منطقی ترش این با همچین مردی زندگی نکرد چرا این متوجه ...

پدر با همسر فرق داره.

ایا پدر شما حاظر بود قرص مصرف کنه برای کنترل خشمش؟؟

همسر ایشون حاظر شده دکتر بره و قرص مصرف کنه.

پس با هم یکی نیستن

پدر با همسر فرق داره.ایا پدر شما حاظر بود قرص مصرف کنه برای کنترل خشمش؟؟همسر ایشون حاظر شده دکتر بره ...

بله مصرف میکرد با دارو مشکل حل نمیشه بشه هم مقطعیه دائما باید دارو مصرف بشه ممکنه طرف کلا بزار کنار دارو یا رو اون فرد جواب نده چرا مقاومت میکنید 

بله مصرف میکرد با دارو مشکل حل نمیشه بشه هم مقطعیه دائما باید دارو مصرف بشه ممکنه طرف کلا بزار کنار ...

شما چرا مقاومت میکنید؟؟

شاید روی پدر شما تاثیر نداشت..دلیل میشه ب همه توصیه کنی دارو مصرف نکن تاثیر نداره؟؟؟؟؟!!!!

نمیدونم شما چ اصراری داری این اقارو با پدر خودت مقایسه کنی!!!

ایشون روی بچه هاش دست بلند نمیکنه.موضوعش با شما فرق داره.کوتاه بیا