2777
2789

ما مستاجریم خونمون ۳۰۰ رهن کردیم چند ساله اینجاییم امسال گفته باید کنید ۴۵۰ بابام میگه من پول ندارم منم گفتم اون خونه رو دوست ندارم مامانم فوت کرده هر وقت میرم خونه یادش میوفتم بابام خیلی اذیت میکنه شب کاره میگم برو درست کن گوش نمیده میگم برو دنبال خونه گوش نمیده داداشمو از خونه انداخته بیرون اصلا بعد مامانم سرگردونم رفتم خونه دوستم یه هفته زنگ نزده ببینه کجام زندم یا مرده خیلی بی مسئولیته امتحانام شروع شده اومدم خونه خالم اینجام همش مهمون خسته شدم دیگه بابا چقد سرگردون باشم اخه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلاس چندمی ؟

۱۲

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

یعنی چندساله؟؟؟؟

سال اخر دبیرستانم ۱۷ سالمه 

۱۲

خب اخرشی امسال درساتو بخون دانشگاه قبول بشی بری خابگاه فرهنگیان چیزی قبول بشی چ بهتر حقوقم میگیری خابگاه ݝذاتم از حقوقت کم میشه روزا برو کتاب خونه شبا بیا خونه خالت واسع خاب 

خب اخرشی امسال درساتو بخون دانشگاه قبول بشی بری خابگاه فرهنگیان چیزی قبول بشی چ بهتر حقوقم میگیری خا ...

مرسی عزیزم والا کنکور شرکت کردم اما فکر نمی‌کنم قبول بشم اصلا یه مدت خونه دوستم بودم باهم درس میخوندیم اما خب خونه خالم همش مهمونی بچه هاش همه رفتن بابام باید مسئولیت قبول کنه که کلا رها کرده ولی خب کتابخونه دوره وضعمون خوب نیست بابام که پول نمیده اصلا یه هزار کف دست ادم نمیندازه 

ان شا الله خدا به حق عزتش یه راه حب براتون بذاره

یه بار رک و مستقیم باهاش حرف بزنید

درستون عثهم حتما بخونید که سال بعد دیگه مشکلی نباشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ان شا الله خدا به حق عزتش یه راه حب براتون بذارهیه بار رک و مستقیم باهاش حرف بزنیددرستون عثهم حتما ب ...

ممنونم عزیزم سعی خودمو میکنم اما انقد اعصاب خوردی دارم که نمیتونم والا بخونم همش درگیری کاش یه امسال خدا میزاشت بگذره بعد زندگیو زهر مارم میکرد 

ممنونم عزیزم سعی خودمو میکنم اما انقد اعصاب خوردی دارم که نمیتونم والا بخونم همش درگیری کاش یه امسال ...

ان شا الله درست بشه همه چیز به حق امام رضا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
مرسی عزیزم والا کنکور شرکت کردم اما فکر نمی‌کنم قبول بشم اصلا یه مدت خونه دوستم بودم باهم درس میخوند ...

خاهش میکنم خب مسجد حسینه جای اون طرفا نیست بخای بری یه چند ساعت درس بخونی بعضی وقتا بیای خونه خالت  بابات مدلش همینه هیچ وقت درس نمیشه اگه بخای بخاطره چیزی ک خودت عاملش نیستی غصه بخوری دیگه اذیت میشی فقط دنبال یه جای باش درساتو بتونی خیلی وقت داری تا ادیبهشت از الان شروع کن بکوب درسای امسالتو بخون درصدات بالا برن 

خاهش میکنم خب مسجد حسینه جای اون طرفا نیست بخای بری یه چند ساعت درس بخونی بعضی وقتا بیای خونه خالت ...

فقط میخوام یجا بتونم درس بخونم چرا مسجد نزدیک هست فقط بتونم درس بخونم بلکه از این وضعیت نجات پیدا کنم اره بابام چندین ساله همینه مامانم انقد اذیت شد بنده خدا 

یکی از اشناهامون سال اخرش مامانش و داداشش فوت شدن باباشم بنابر دلایلی رفت زندان طفلک خیلی تحت فشار ب ...

منم تازه مامانم فوت کرده بابامم هم زندان بود الان رفته نامه گرفته که بره کار کنه برا زندان به جاش بیرون باشه 

منم همینم والا داداشمم معتاد خوش به حالش کاش منم بتونم قبول بشم از این وضعیت نجات پیدا کنم خسته شدم والا