2777
2789
عنوان

بیاین بهتون شعر هدیه بدم

312 بازدید | 77 پست

سلاممم یلداتون مبارک! ف*ا*ل که حالا درست نیست، ولی بیاین بهتون یه شعر از حافظ هدیه بدم تا لذت ببرییید. ✨🤍

دهه هفتادی نیستم والا ، دهه هشتادیم؛ 7و 8 قبلا ها عدد مورد علاقم بودن. و الان دیگه نمیتونم کاربریمو تغییر بدم  واسم صلوات میفرستی ؟:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🧡🌸

طوفان زده ب قلبم گرد و خاک پره دورم زخمیه همه جونم هم روحم هم عقلم از دست رفته دیگه من تو شلوغی آرومم نمیشناسم‌خودم رو من با یه غریبه هم خونه ام، با خودم تو جنگمو خودم شکوندم قلبمو با خودم حرف میزنم خودم‌نمیفهمم حرفمو من زیادی خوب بودم یکی بیاد بد بودن رو یادم بده هر کی اومد یه زخم رو دلم‌گزاشت آخه چقدر بشکنه یه آدم دلش رو لبم خنده ولی این دل ماتم زده ، دل خوش نیس؛ نمیدونم چمه انگار ب کل باغ من آفت زده....گرفته کل جونمو بازم‌غمت درد من زیاد ولی طاقت کمه تو تنهاییم خودم‌پشت خودم بودم ک این دلتنگی ها روی دلم تاول زده از خودم گذشتم اما از تُ ن من فقط خوبت رو میخوام‌حتی با غیر خودم:(

من مننن منننننن تورو خدااااااااا

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من

سلامممم یلدات مبارک باشه :)

حال دل با تو گفتنم هوس است
خبر دل شنفتنم هوس است

طمع خام بین که قصه فاش
از رقیبان نهفتنم هوس است

شب قدری چنین عزیز شریف
با تو تا روز خفتنم هوس است

وه که دردانه‌ای چنین نازک
در شب تار سفتنم هوس است

ای صبا امشبم مدد فرمای
که سحرگه شکفتنم هوس است

از برای شرف به نوک مژه
خاک راه تو رفتنم هوس است

همچو حافظ به رغم مدعیان
شعر رندانه گفتنم هوس است...   

دهه هفتادی نیستم والا ، دهه هشتادیم؛ 7و 8 قبلا ها عدد مورد علاقم بودن. و الان دیگه نمیتونم کاربریمو تغییر بدم  واسم صلوات میفرستی ؟:)