2777
2789

خوبی هاش ایناس

جلو خونوادش همیشه طرفمو میگیره

نمیذاره هیشکی از مشکلات بینمون خبردارشه رازداره حتی مادرش و دوست صمیمی ش و هرکی 

بشدت اهل محبت کلامی هست و خونگرم 

مادرش و خونوادش واقعا ادمای خوب امروزی و بادرک و فهمی ان

دست و دلباز توی خوردوخوراک خونه و چیزی بخوام واسم تهیه کنه و بیرون و رستوران و.. البته فقد تو خوراکی و غذا دست و دلبازه تو چیزای دیگه باتاخیر خرج میکنه😑💔

تو خونه اخلاقای کلیش ایناس

اعتیاد چشم چرانی و خساست شدید و... نداره وابسته مادرهم نیست

بدی هاش

بشدت مردسالار و..

خیلی محدودم می کنه تا جایی ک ی استوری عادی هم میذارم بهم گیر میده

تنها نمیذاره بیرون برم و اصلا اهل ارتباط با فامیل نیست اگرم بذاره برم پیش فامیل کلی گیر میده و با منت

همین چندشب پیش از مهمونی خونواده مادریم برگشتیم من چادری محجبه م بهم میگه جلو پسرا سبک بازی دراوردی😔و کلی دعوام کرد

ولی جلوی فامیلای خودشون هرجی نشست و برخاست کنم اصلا گیر نمیده!! فقد با ما مشکل داره

زیاد نمیذاره با دوست و فامیل رابطه بگیرم واس همین واقعا احساس تنهایی میکنم

تو عصبانیت واقعا فحشای رکیک میده ب من و خونوادم خیلی حرمتارو شکسته

بعضی موقعا فک میکنم واقعا وقتی پیر بشم ی ادم تنها میشم چون ارتباطمون با دیگران و خیلی محدود کرده میگه فقط باید شوهرت واست مهم باشه😐 فقط ی ابجی دارم خونوادم بشدت کم جمعیته ادم تو پیری باید دلش ب بچه ای فامیل خوبی کسی خوش باشه بهرحال یا ن ن ک از همه ببره 

ماها ک مث نسل قبلی قرار نیست ۱۰ تا بجه بیاریم تهش ۳ تاست خب

این میخواد من فقط ب سمت خونواده و فامیلای خودش کشیده بشم و جزو اونا باشم

همیشه هم تو دعواها خونوادشو میکوبه سرم و خودشو خیلی بهتر از ما میدونه بابامم ادم مظلومیه و بیچاره وضعیت مالی خوبی نداره اصلا واس همین.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چیزی برا جدایی ندیدم 

این درست میشه خودت باید کنترلش کنی با یه سری حرفا رفتارا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نه خوبیاش زیاده.چند وقته ازدواج کردی

اخه واقعا احساس تنهایی میکنم

تلفنی با دوستام رابطه دارم یکیشونم اومد خونم پیشم

با ابجیمم رابطم قطعه

خیلی تو مهمونی رفتن و اومدن اذیتم میکنه یکم بددلم هست

اخه واقعا احساس تنهایی میکنمتلفنی با دوستام رابطه دارم یکیشونم اومد خونم پیشمبا ابجیمم رابطم قطعهخیل ...

اینا در برابر خوبیاش صفره .

چند ساله نگفتید

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

کلا رو این مسئله غیرتی میشم ک خونوادمو حقیر و کوچیک میدونه

مامان بابام هردو شاغلن کارگری کردن ب سختی برا ماها فراهم کردن بشدت مظلوم اروم خوش قلب 

اینا سرشناسن و پولدار 

دلم میخواد جداشم انقد تحقیر نشم اونم گم شه یکی عین خودشو بگیره 

پشت سر خونوادم خیلی فحشای رکیکی داد مادر فلان فلان شد و ال و بلت و کلا مهرش از دلم رفته

درسته بی احترامی خیلی تاثییر داره دلت می‌شکنه این باعث میشه کم کم مهرش از دلت بره ولی میدونی الان همه مردازنا یک نقصی دارن یک چیزیشون کمه مثلا یا دست بزن دارن یا معتادن یا هولن یا گشنه میذارن ادمو خرج نمیکنن ولی بد دل بودنش سمت خانواده خودت درست میشه سعی کن با زبون رامش کنی مردا پسر بچه شیش سالن خیلی جدیشون نگیر مثلا بگو من بین هزار تا مرد باشم خودم هواسم به خودم هس چشام جز تو کسیو نمی‌بینه ... این چرت پرتا یا یک مدتی باید تایم بذاری اعتمادشو جلب کنی درست میشه این راه داره طلاق نگیر فعلا تو این زمونه گرگی ک همه بفکر لاس زدن و دست مالی کردن سریع بفکر طلاق نباش همین شوهر تو آرزویی بقیس هرگلی یک خاری داره مردای  ایرانی درسته خاراشون زیاده ولی بعضی هاشون درست بشوان

از دِل برود همان که از دیده رَود
اینا در برابر خوبیاش صفره .چند ساله نگفتید

۳ سال

کلا رو این مسئله غیرتی میشم ک خونوادمو حقیر و کوچیک میدونه

مامان بابام هردو شاغلن کارگری کردن ب سختی برا ماها فراهم کردن بشدت مظلوم اروم خوش قلب 

اینا سرشناسن و پولدار 

دلم میخواد جداشم انقد تحقیر نشم اونم گم شه یکی عین خودشو بگیره 

خیلی خودشونو ب ما سر میدونه همیشم تو دعواها میگه 

میگه بابات خان کجا بوده؟

دلم واس والدینم میسوزه خیلی ک این این حرفارو پشتشون میگه

درسته بی احترامی خیلی تاثییر داره دلت می‌شکنه این باعث میشه کم کم مهرش از دلت بره ولی میدونی الان هم ...

من خیلی خونوادمو دوست دارم عزیزم خیلی پشتمو دارن از بچکی خیلی حمایتم کردن خدا پیغمبر یادم دادن انسانیت یادم دادن

۳ سالکلا رو این مسئله غیرتی میشم ک خونوادمو حقیر و کوچیک میدونهمامان بابام هردو شاغلن کارگری کردن ب ...

بگو همینکه بابام چشم دل سیر منو بارآورده بسمه حالا خان نباشه رایت باشع

از دِل برود همان که از دیده رَود
من خیلی خونوادمو دوست دارم عزیزم خیلی پشتمو دارن از بچکی خیلی حمایتم کردن خدا پیغمبر یادم دادن انسان ...

این خونواده بزرگ و سرشناسی داره

اخلاقای خیلی بدی داره فحشای بشدت زشت و رکیکی بهم میده در حد مرگ منو زده چندبار سرو بدنم کبود شده 

دلم شکسته انقد خونوادمو تحقیر میکنه همینا واس اینکه مهرش از دلم بره کافیه توی دلم خوبیاشو محو می کنه واسم