2777
2789
عنوان

عاشق شدم

160 بازدید | 5 پست

من عاشق یکی شدم که نباید میشدم بعد با طرف رل زدم خانوادم فهمیدن الان از همه جا طرد شدم و نمیدونم چیکار کنم امسال کنکور دارم ولی خیلی روانم داغونه

نظرسنجی

خودکشی چیه

معمولا تو این سن پیش میاد

کم کم درس بخون دوس پسرتم بزار کنار از سرت میوفته درست مهمذتره

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوادت رو ول نکن، اگه طرف واقعا تو رو میخواد بگو بیاد خواستگاری و با هم عقد باشید تا زمان مناسب و برو به درست برس، اگه بهونه آورد ولش کن که این ارتباط ته نداره و آخرش میمونی با یه دل شکسته و اینکه از زندگیت جا می مونی

یعنی واقعا گزینه بهتری به ذهنت نمیرسه ؟ 

بشین درست رو بخون امسال اینده ات مشخص میشه 

فردا همین گل پسری که عاشقش شدی دخترهای موفق رو باهات مقایسه میکنه و میزنه توی سرت 

برای عاشقی یه عاااالمه وقت داری هنوز . دوسش داشته باش ولی راهت رو برو . خانواده ات هم ببینن که تو یک دختر موفق و هدفمندی ، ممکنه عشق زندگیت رو هم پیدا کرده باشی . نه اینکه یه دختر ضعیفی که خودت رو رها کردی و گول احساساتت رو خوردی و میخوای سرنوشتت رو هم خراب کنی 

بببین  به این اقا پسر بگو که باید اول کنکور بدی وتکلیفت مشخص بشه وبعد بیاد خواستگاریت 

اگه واقعا دوست داشته باشه این پنج شیش ماه صبر میکنه 

عزیزم خانوادت و  ول نکن  هیچی خانواده نمیشه هیچی شک نکن

تنها کساییی که واقعا ازته دل خوشبختیتو میخوان

شاید الان از دستشون ناراحت باشی ولی بازم میگم هیچی برتو خانواده نمیشه وجودشون دلگرمیه واقعا