چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید چرا فکر میکنید تک فرزندا بدبختن چند فرزندا خوشبختن چرا فکر میکنید دور از جون مرگ فقط برای تک فرزندا هستش دور از جون چند فرزندا دور از جونشون زبون اونایی که اینو تلقین میکنن لال مرگ برای بچه های اونا نیست این چه طرز فکری هستش آخه مگه چه فرقی هست بین تک دختر و تکپسر و تک فرزند چرا اذیت میکنید چرا درک نمیکنید شاید نتونستن دومی رو بیارن به هزار دلیل
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منم تک فرزندم همه تا میشنون ی جوری میشن میگن اخی چقد بدبختی تنهایی یا لوسی فلانی درصورتی که اصلا اینجوری نیست یا موقع ازدواج میگن طرف خاله و دایی نداره خب ماها ک داریم مگه دارن چیکار میکنن برامون سال تا سال نمیبینمشون
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
میتونستم دومی که سهله سومی رو هم بیارم....اما با این شرایط جامعه ترجیح دادم هم.ن یه دونه ام رو خوشبخت کنم و به ثمر برسونم...اصلا هم پشیمان نیستم و حرف هیچ کس هم برام اهمیت ندارد..مهمترین تصمیمی بود که باید دو نفره من و همسرم بگیریم که گرفتیم