2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن دیگ‌ تاپیک قبلی هم‌گفتیم بت

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اخه نمیتونم ولش کنم بعضی وقتا خیلی مهربونه بعضی وقتا ج دوست دارمو نمیده اصن روانیم کرده

به عنوان دوست نگهش دار خوب

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

عزیزم رک میگم بهت هیچ توقعی نباید داشته باشی تو اینجور رابطه ها مگه تو عروسک خیمه شب بازی شدی یبار دوست داشته باشه یه بار نه؟ به خودت احترام بزار تهش که چی؟ چه تضمینی وجود داره که باهات بمونه؟ قدر خودتو بدون 

شات چت هات رو بزار من سر این قضیه زخم خوردم واردم 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
اخه نمیتونم ولش کنم بعضی وقتا خیلی مهربونه بعضی وقتا ج دوست دارمو نمیده اصن روانیم کرده

توو آب نمکی...

خودت رو کوچیک نکن.

من واقعا نمی فهمم یعنی ارزش خودتون رو کم می دونید که اجازه میدید یه پسر باهاتون این طوری رفتار کنه؟

کسی که دختری رو بخواد این طوری باهاش رفتار نمی کنه.

ارزش خودت رو بدون تا بعدا پشیمون نشی