یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اخه نمیتونم ولش کنم بعضی وقتا خیلی مهربونه بعضی وقتا ج دوست دارمو نمیده اصن روانیم کرده
به عنوان دوست نگهش دار خوب
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
عزیزم رک میگم بهت هیچ توقعی نباید داشته باشی تو اینجور رابطه ها مگه تو عروسک خیمه شب بازی شدی یبار دوست داشته باشه یه بار نه؟ به خودت احترام بزار تهش که چی؟ چه تضمینی وجود داره که باهات بمونه؟ قدر خودتو بدون