2777
2789

یه سوال باعرض پوزش ،باحضور فرزند درخانه چطور با شوهرتون خلوت میکنین البته اونایی که مثل من اتاق اضافه ای ندارن ،ما نداریم اتاق اضافه پسرمم ۱۵سالش وشبها اکثرا تا ۱یا۲ بیداره ولی پسر کوچیکم زودمیخوابه ،مسخره نکنید مشکلم ها ولی خب بخاطر نداشتن ر ا ب ط ه زندگیم به جاهای باریک کشیده شد ،پسرمم اونقدر تنبل حاضرنیست هیچ کلاس اضافی بره ومدرسه هاهم تعطیل شده ازصبح تاشب یسره توگوشیه

منم پسرم ۱۵ سالشه اتاق جدا داره ولی هیچ وقت شبا رابطه نداریم سنش حساسه میترسم یه وقت متوجه بشه میزاریم واسه مواقعی که مدرسه یا باشگاه یا کلاس اموزشی و...میره تشویقش کن بره باشگاه و کلاس های مختلف هم واسه خودش خوبه هم مجالیه برای شما که تنها باشید با هم‌

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مسافرخونه و هتل برای اینجور مواقع ساخته شده

چقدر بنده خدا ها هزینه کنن بعدشم من توی هتل و مسافر خونه اصلا راحت نیستم همش فکر میکنم صاحب هتل دوربین کار گذاشته واسه خودش تماشا میکنه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مسافرخونه و هتل برای اینجور مواقع ساخته شده

خب اره ولی خب همیشه که نمیشه دلم توجه ومحبت میخواد که بعضی کارها جلوی بچه هانمیشه ،ازاول هم یه جوری دیگه عادت کردیم حتی اگه دیگه اتاق اصافه داشته باشیم خجالت میکشم پیش پسرم برم تواتاق پیش همسرم

خب اره ولی خب همیشه که نمیشه دلم توجه ومحبت میخواد که بعضی کارها جلوی بچه هانمیشه ،ازاول هم یه جوری ...

دیگه باید بپذیرید بچه ها بزرگ شدن و محدودیت دارید واسه این کارا  این مشکل همه پدر و مادراست  به همسرتونم این موضوع رو بفهمونید 

منم پسرم ۱۵ سالشه اتاق جدا داره ولی هیچ وقت شبا رابطه نداریم سنش حساسه میترسم یه وقت متوجه بشه میزار ...

منم میترسم همش پسرمنم ۱۵سالش،دیگه فعلا مدرسه که تعطیله اگه تعطیل هم نباشه شوهرم اون تایم خونه نیست،اوصاع زندگیم خیط شوهرم بهم خیانت کرده از طرفی میخوام زندگیم حفظ کنم از طرفی هم باوجود بچه ها سخته ،دیگه خودمم قاطی کردم

منم میترسم همش پسرمنم ۱۵سالش،دیگه فعلا مدرسه که تعطیله اگه تعطیل هم نباشه شوهرم اون تایم خونه نیست،ا ...

ای بابا ..بابت خیانت ناراحت شدم ...چند تا کلاس فوق العاده بنویسش از خونه بزنه بیرون بعدم بشین با شوهرت صحبت کن بگو تو هم دلت رابطه و...میخواد ولی بچه ها مانع میشن