2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا مجازی آشنا میشن شوهر خوبی ازشون در میاد🤧😂💔🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اجی جانم وارد اینجور رابطه ها نشو خداش جور میکنه برات یک موقع عکس لختی فلانی ندی ب کسی🥲😂💔

بابا به خدا دیدم اونایی که خودشون نجنبیدن بدبخت شدن 

نمونش دختر عموم بیچاره با اون شچخر چندشش

ولی دختر داییم با هزارتا پسر بود آخرش شانس آورد با یه شوهر خیلی خوب ازدواج کرد

دوست منم مث عروس شماس،دقیقا مث بچها رفتار میکنه یه پسر دکتر و خوش چهره عاشقش شده عقد کردن چون پسرا ذ ...

چه دوست خوش شانسی داریییی🤧😂  

ما اینجوری کنیم یعنی دیگه همه چی حل میشه؟🤌🏼😂

مگ چن سالته اخه جوننیی هنوز بعدش قصدش ازدواج از راه درستش برو

۱۸ 

از الان نجنبم عقب میمونم 

همه همکلاسیام زرنگن 

یه همکلاسیم دوست پسرش اینقد پولدار و خفنه هفته بعد عقدشونه

استاتر من موافق نیستم ولی اکثرا دخترا عکس لختی واسه دوست پسرشون یا در حد سینه هاشون فرستادن 

اینو از دوست و همکلاسی و آشنا زیاد دیدم 

ولی خوب هر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی