2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا مجازی آشنا میشن شوهر خوبی ازشون در میاد🤧😂💔🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانسسسسداداش من مجازی برا سرگرمی با ی دختر اشنا شد وابستش شد هفته پیش رفتن سرویس طلا خریدن😑چشاش لوچ ...

اینا رو میخونم به خدا بغض میکنم از شانس خودم😑

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

وای منم شانسم گوهه یارو میگ بیشتر از ۱۴تا سکه نمیدم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

باید بلد باشی عزیزم منم مجازی آشنا شدم و بشدد مرد خوبیه ازدواج هم کردیم اما دوره دوستیمون همه کار کردیم چون میدونستم چجور آدمی هست الان هم دوساله ازدواج کردیم،،  البته به شما پیشنهاد نمیکنم چون همسر من دهه۶۰ بود دهه۶۰ ک همه میدونن واقعا نامرد نیستن و اینکه قضیه ما مالر۴ سال پیش هستش که الان پسرا بدتر شدن 

مجازی فقط اگه شناخت قبلی باشه مثلا همکلاسی همکار اینا باشیم تو یه گروهی چیزی پیام بدیم مجازی همینجوری که ندیده نشناخته باشه برای من یکی سخته تا حالا ریسک نکردم. حالا من حضوری عجیب ترین جایی که فکرش کنی با همسرم آشنا شدم 🙈

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم زشته عیبش نکن الان قراره عروستون شه؟

اره عزیزم

واقعا لوچه داداشم بهش گفت با هزینه خودم عملت میکنم گفته ن من نمیرم

داداشم خودشم میگفت عجب اشتباهی کردم  اخه اخلاقای خیلییی بد داره ، ولی میگف وابستش شدم ولش کنم دیوونه میشم

مثلا دیشب داداشم خونشون دعوت بود، خانم سر یچیز مسخره گوشیش خاموش کرده بود،حالا اینم میخواست هدیه چیزی بخره حیرونن نمیدونسته چکار کنه.

خیلی سبک بازیه مهمون داشته باشبد جوابش ندی

اره حضوریشم معلوم نیس چی از آب در بیاد

نه بابا هر چی باشه میتونی وقتی بهت بی توجهی میکنه با ماشین زیرش بگیری

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@