2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا مجازی آشنا میشن شوهر خوبی ازشون در میاد🤧😂💔🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 110 پست

منم مجازی بود😑ولی چون همشهری بودیم  تونستیم همو خوب بشناسیم بعد ازدواج کردیم 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
استاتر من موافق نیستم ولی اکثرا دخترا عکس لختی واسه دوست پسرشون یا در حد سینه هاشون فرستادن اینو از ...

آخه روز اول 😂🤌🏼

چند ساعت بود که چت کردیم 

یکدفعه اینو گفت 

آخه روز اول معلومه قصدش چیه دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجازی فقط آشنایی اولیه هست 

فرقی نمیکنه کجا آشنا بشی تو خیابون تو دانشگاه تو کافه از طریق معرف ...

خب همه ایما هم آدمن مثل ما تو مجازی فعالیت و با هم ارتباط داریم ممکنه مورد مناسبت رو تو مجازی ببینی 

مهم اینه که  چطوری شناخت رو ادامه بدی و ملاک ها و خواسته های خودتو ار رابطه فهمیده باشی

All is one 
آخه روز اول 😂🤌🏼چند ساعت بود که چت کردیم یکدفعه اینو گفت آخه روز اول معلومه قصدش چیه دیگه

ببین کار اشتباهی هست انجام نده، سنت کمه ازدواج چیزی نیست که از دستت بره حالا حالاها فرصت داری 

ولی یه چیزی که خیلی ها انکارش میکنن اینه که نیاز جنسی عامل خیلی از شروع رابطه هاست، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مال تو روز اول نگفت عکس لختی بفرست؟ به خدا این چند ساعت چت کردیم گفت😂🤧💔🤌🏼

نه نگف😂😂😂 هیچ ازم عکس نمیخواس فقط گف بیا یبار از نزدیک همو ببینیم منم گفتم بیا مرکز شهر (جای شلوغ)ی دیقه از ماشین پیادشو همو ببینیم ن سوار ماشینت میشم ن جای خلوتی میام ک نگو کسی نبینه 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
😂😂ته دلم میگه اخر یکی میگیرتت

چرا نگیره دختر یه این خوبی🤌🏼😂 

امیدوارم پولدار و خوش اخلاق باشه قد بلندم باشه چهرشم دلنشین باشه خانواده دارم باشه 

دیگه حله😂😂😂🤧

استاتر من موافق نیستم ولی اکثرا دخترا عکس لختی واسه دوست پسرشون یا در حد سینه هاشون فرستادن اینو از ...

نخیر اینطور نیست درسته جامعه خراب شده ولی قرار نیست ما خودمونو تباه و خراب کنیم 

من و دوست پسرم هیچ وقت نکردیم این کارو حتی سک.س چت هم نکردیم و نمیکنیم خونه مجردی هم داره تنها زندگی میکنه هیچ وقتم نرفتم خونش با این همه خیلی دوست داریم همو 

رابطه پاک و سالم بمونه قشنگه و هنوزم آدم سالم زیاد داریم 

All is one