2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا مجازی آشنا میشن شوهر خوبی ازشون در میاد🤧😂💔🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 110 پست
باید بلد باشی عزیزم منم مجازی آشنا شدم و بشدد مرد خوبیه ازدواج هم کردیم اما دوره دوستیمون همه کار کر ...

منم با پسرای دهه شصتی دوست میشدم اما یکی از یکی نامردتر و پست تر شاید شانس من بیچاره بود دارم گریه میکنم از بخت و اقبال خودم

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چی بگم پشمات بریزه

دختر دوست مادرم تو جنوب ی شهر مرزی با مشکل افسردگی و بی اعتماد به نفسی مجازی مشاوره روانشناسی میگرفت

پسره دکترای روانشناسی داره از تهران کوبید اومد عین ملکه عروسش کرد بردش اونجا ، ی ارشام تهرانیه ، چشم سبز قد ۱۹۵ موها خرمایی 😅😅

حالشم عالی افسردگیشم رفت😅😅😅

طفلک فامیل و دوست اشناش تو عروسی دختره از حسودی مرده بودن من پاشدم تکو وتنها باهاش رقصیدم چقدر ذوق کرد

اره عزیزم واقعا لوچه داداشم بهش گفت با هزینه خودم عملت میکنم گفته ن من نمیرمداداشم خودشم میگفت عجب ا ...

خب دیگ پس ک صخله طرف

چند وقت باهم بودن ک وابسته شده؟ همچین رفتارایی توو رابطه مرد و دور میکنه تا نزدیک

چقدر بدم میاد محازی محازی میکنن خو هرکی تو محازیه همه ادم واقعی هستن

نه کی گفته

مگه نمیدونی ادم فضایی ان؟😮

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

قبول نکن البته اخلاق مهمتره

شانس من با دو نفر قبلا آشنا شده بودم دقیقا جفتشونم گفتن ما رسم داریم ۱۴تا سکه گفتم گمشین بابا   

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

تو این هفته ۴نفر پیشنهاد دادن ک بیرون همو ببینیم ولی اصلاا قیافه هاشون ب دلم نمیشینه 

حضوری ام ک روم نمیشه اصن شماره بگیرم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)