2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا مجازی آشنا میشن شوهر خوبی ازشون در میاد🤧😂💔🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخ کاش، دلم‌میخواد لهش کنم 🤬🤬 ولی خب یه هفتع باهاش کات کرد ، شب و روز گریه زاری ، دیدیم داره از دس ...

شما دختری روتون بهش نمی‌رسه اما من پسرم با قد ۱۹۶ وزن۱۱۰ قشنگ حالیش میکردم

کجاا؟

دستشویی شرکتشون سرویس خانم‌ها پر‌ بود منم فشار شدید تو آشپزخونه شرکت داشت برا خودش کافی میکس میزد منو دید گفت بیا برو سرویس آقایون من دم در وامیستم کسی نیاد بعدش برام دستمال آورد بعدش هم برا منم یکی کافی میکس زد 😁

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

ی چی بگم پشمات بریزهدختر دوست مادرم تو جنوب ی شهر مرزی با مشکل افسردگی و بی اعتماد به نفسی مجازی مشا ...

به خدا به این میگن شانس😐😂 

نشناخته حسودی کردم🥴😂 

حالا این شوهرش خفنه فامیلا باهاش اینجوری کردن 

من هیچی نیستم فامیلا بیخود بی جهت حسودی منو میکنن 

اصلا نمی‌دونم دلیلش چیه😐

اسی منم با نامزدم مجازی آشنا شدم اون اونور دنیا من اینور دنیا مجازی واسه این باش آشنا شدم گفتم خب هر اتفاقی بیفته دستش بم نمیرسه خطرش کمتره چون خانوادم مخالف همچین روابطی ان😂😔ولی الان نامزدمه 

خودشم پشیمونه ، اخه اولین دوست دخترشم بود احساساتش غلبه کردن میگم ولش کنم خودم دیوونه میشم باید باها ...

دوست منم مث عروس شماس،دقیقا مث بچها رفتار میکنه 

یه پسر دکتر و خوش چهره عاشقش شده عقد کردن 

چون پسرا ذاتا دنبال شکارن،کسی بی محلی کنه،قهر کنه و.. میوفتن دبنالش

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
تو این هفته ۴نفر پیشنهاد دادن ک بیرون همو ببینیم ولی اصلاا قیافه هاشون ب دلم نمیشینه حضوری ام ک روم ...

خواهر اخلاق برات مهم باشه و پول 

قیافه داشته باشه اخلاق نباشه 

بدرد نمیخوره🤌🏼

دوست منم مث عروس شماس،دقیقا مث بچها رفتار میکنه یه پسر دکتر و خوش چهره عاشقش شده عقد کردن چون پسرا ذ ...

سیب سرخ نصیب شغاله.

چقدر عصبی میشم.

تازه دختره ادای آدمای پخته رو هم در میاره ، که مثلا خیلی فهمیدم

سر طلا خریدن داداشم میگفت اینو بردار سنگینه اونو بردار

دختره گفت نه عزیزم همین خوبه

کلا ۲۱ گرم طلا برداشت