2777
2789
عنوان

سید احمد هاشمی بعنوان دعانویس شیاد بزرگیه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا من نمی‌دونم چه مرضی هست که ماها داریم 

یعنی ما اینقدددددددر بی دست و پا و چلمن هستیم که خودمون از پس مشکلات خودمون بر نمیاییم ، نمی‌تونیم حلش کنیم 

اونوقت آویزون شیاد ها میشیم که بعد بکنن تو پاچمون 

اگه میخواست حلال مشکلات بشه خدا میشد نه سید احمد هاشمی 😑😑😑

بله درسته.واقعا همینه.جالبه که شاید هزار نفر وویس دادن تو کانالش که کارمون رو راه انداخته ولی طرف دهنش رو باز می‌کنه انگار سطل اشغال درش باز شده.

واقعا من نمی‌دونم چه مرضی هست که ماها داریم یعنی ما اینقدددددددر بی دست و پا و چلمن هستیم که خودمون ...

تا وقتی توی کانالهای تلگرام و البته پیج های اینستاگرام تبلیغ میکنن بازارشون گرمه

بخدا حرصم گرفته بود 🤭

😂

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

مگه تو پیشش رفتی؟؟؟؟

پول واریز کردم برای مشکلم.دبه در آورد.بعد از واریز پول که بهش گفتم کلا حاشا کرد پول دادنم رو.بعدش هم که دید ادبیاتم عوض شده تهدید کرد که چنان مشکل بزرگی تو زندگیت ایجاد کنم که حالت جا بیاد.یعنی خوده شیطانه