2777
2789
عنوان

دعوای شب یلدا خانواده ام

973 بازدید | 63 پست

هر سال ۲تا ازخواهرام میان خونه مادرم. من همسایه مادرم هستم شب یلدا هرسال میرم خونه مادرشوهر. حالا یه زنداداش عفریته داریم که خواهرا همه با دادا و زن داداشه قهریم. زنداداشه هم هرسال میاد خونه مادرم اینا. حالا مادرم زنگ زده به ۲تا خواهرام که با زن داداشتون قهرید امسال نیاید اینجا چون داداشت و زنش میخان بیان خونم. حالا خواهرا هم خییییییلی ناراحت شدن از دست مادرم و پدرم. مادرم و پدرم به شدت این پسرو عروس و دوست دارن و این پسر و عروس هم به شدت به پدر و مادرم بی احترامی میکنن. 

خداوندا تویی حامی وحاضر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفشو گوش نکنین همگی برید خونه پدرتون شب یلدا بذار عروس دق کنه ، ای کاش میشد شوهراتون رو نبرید چون ا ...

من کلا هرسال خونه متدرشوهرمم نه اینکه همسایه مادرمم. شب یلدا اینجا نمیمونماون دوتا خواهرام از مادرم دورن یه شهر دیگه ان

خداوندا تویی حامی وحاضر

به خاطر پدر ومادرتون باهم آشتی کنید وخوب باشید خوش می گذره بهتون دنیاارزش نداره

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
من کلا هرسال خونه متدرشوهرمم نه اینکه همسایه مادرمم. شب یلدا اینجا نمیمونماون دوتا خواهرام از مادرم ...

خب امسال خواهرات دعوت کن خونت دور هم خوش باشید

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهترین نیست باهم خوب بشید حالا زن داداشت هر چقدر بد باشه باید به خاطر برادرت باهاشون خوب باشید

من که امشب خونه مادر شوهرمم. من بایکی از دامادهامون و یکی از خواهرام قهرم۴ساله. ولی خدایی تقصیر زنداداش و داداشمه. 

خداوندا تویی حامی وحاضر

به نظرم خواهرت اینا بیان خونه شما

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak