2777
2789

سلام دوستان.خواهشا به دعانویس و شیاد بزرگ که خودش رو سید احمد هاشمی معرفی کرده و از استان سیستان و بلوچستان هست اصلا اعتماد نکنین. به خدا کلی وویس رضایت توی کانالش گذاشته جوریکه آدم فکر می‌کنه حلال تمام مشکلاته در صورتیکه یک شارلاتان و دروغگوی بزرگه.فقط چون خواستم فریبش رو نخورید این تاپیک رو گذاشتم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همشون کلاه بردارن این مشکل شماهاست که اعتماد میکنید

وگرنه آدن عاقل دنبال این داستانا نمیره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اتفاقا ادمای ساده و خرافاتی و دغل باز باید اینجوری پس بدن، حقشونه، باید پول مفتی که به دست میارن رو بدن به همچین شیادایی. تا اینا باشن سمت این چیزا نرن دیگه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عطرشو کی بو کردی ؟؟؟😕

برنجو میگه... برنج هاشمی

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

کلا دعانویس جماعت همشون شیاد هستند چه این شخص چه باقیشون 

دعانویسی و جادو و رمالی خرافات محضر دوست گرامی

وقتی مردم به خرافات معتقدند و به جای حل ریشه ای مشکلات زندگیشون به این چرندیات متوصل میشن خب معلومه که یه عده شیاد هم پیدا میشن که با ادعای واهی جیب ملت رو خالی کنند...تا تقاضا نباشه عرضه هم نیست از ماست که بر ماست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............