2777
2789
عنوان

پرونده غزاله و آرمان رو یادتونه غزاله عجب رفیق کثافطی داشت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یااااا خدااا بعد چن وقت؟ دلمم نمیاد فیلمشو ببینم از طرفی کنجکاوی

خیلی سال طول کشید فک کنم زمان قتل آرمان حدود هجده بود و زمان اعدام بیست و پنج رو داشت. البته درست یادم نیست.

چون آرمان تو زندان ادامه تحصیل داد و فوق لیسانسش رو هم گرفت

اره بابا غزاله آرمان رو خیلی دوسش داشت و خیانت نکرده بود

از کجا میدونیظ

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
خانواده ی آرمان هرگز برای عذرخواهی و طلب عفو و بخشش حضورا نرفتن و همیشه این و ا ون رو واسطه کردن چون ...

دقیقا خیلی مغرور و گستاخ بودن و حق به جانب...انگار نه انگار که گل پسرشون جون و حیات یه دختر جوون رو به وحشیانه ترین شکل ممکن گرفته بود! انتظار داشتن خانواده غزاله عذرخواهی کنن یه حلقه گل هم بندازن گردن پسرشون که دخترشون رو کشته!!!!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
جوری نیست و نابودش کردن که توی عقل جن هم نمیگنجه خانواده خطرناکی بودن

پدر و مادر پسره چون پزشک بودن خانواده ی غزاله رو آدم حساب نمیکردن. خیلی مغرور بودن اما بالاخره پسرشون اعدام شد

مادر غزاله بارها گفت حقیقت رو بگو و بگو جسد دخترم رو چیکار گردی رضایت میدم.

اما اونا زیر بار نرفتن.

مادر غزاله میگفت وقتی تو راهروی دادگاه مارو میدیدن پسره از جاش تکون هم نمیخورد انگار از ما طلبکار بودن !!!

جوری نیست و نابودش کردن که توی عقل جن هم نمیگنجه خانواده خطرناکی بودن

آره واقعا خانواده خطرناک و بی وجدانی بودن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............