2777
2789
عنوان

پرونده غزاله و آرمان رو یادتونه غزاله عجب رفیق کثافطی داشت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد رفیق خودم افتادم که به عشقم گفت فلانی داره ازدواج میکنه به من گفت دو روز جوابشو نده بذار تشنه ت بشه بعدم بهش پیشنهاد داد مارو از هم جدا کرد خود جلغوزشم چیزی نصیبش نشد حمال عوضی حسرت یه عشق بزرگو رو دلم گذاشت خدا داغ عشقشو رو دلش بذاره انشالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

اصلا گیریم غزاله بدترین دختر دنیا،حقش این نبود که اینجور وحشیانه کشته بشه و بدنش مثله بشه و حتی خانواده اش جنازه دخترشون رو هم نداشته باشن که قبری باشه و قلبشون آروم بگیره...من که هرگز طرفدار آرمان نبودم 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
تو پرونده اش نوشته بود آرمان معدلش پنج بوده، پدر و مادرش دکتر بودن ، پس این یعنی افسردگی خیلی شدیدی ...

عشق همینه دیگه 

اصلا هیچ چیز به چشمت نمیاد 

غزاله عاشقش بود و بهش اعتماد داشت 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

خدا ازش نگذره الانم خوش و خرم داره زندگی میکنه

صددرصد یه جا بد پاش رو میخوره عزیزم ظلم هرگز بی جواب نمیمونه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
من؟به من چه

نه عزیزم تو رو نمیگم 

حرفایی که دوستش گفته رو میگم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اصلا گیریم غزاله بدترین دختر دنیا،حقش این نبود که اینجور وحشیانه کشته بشه و بدنش مثله بشه و حتی خانو ...

خانواده ی آرمان هرگز برای عذرخواهی و طلب عفو و بخشش حضورا نرفتن و همیشه این و ا ون رو واسطه کردن 

چون خیلی مغرور بودن انگار این دختر بی صاحاب بوده !!!