2777
2789

اگه خوبه کدومش 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن چون تو باشگاه باید با تاپ کار کنی پوشیده بپوشی زیر بغلت اینا سیاه میشه اگ تو راه رفتن و برگشت میپو ...

هیکلم فعلا خوب نیست اعتماد بنفسشو ندارم

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

نمیدونم فکر نکنم 

آخه هیکلم فعلا خوب نیست معذب میشم 

شلوار گشاد هم دیدی بپوشن؟ من پاهام لاغره روم نمیشه ساپورت یا لگ بپوشم

بنظرم هر چی دوست داری بپوش سمت ما که کلا همه لگ میپوشن و جذب هم لاغر هم چاق سعی کن خودت و وادار کنی اونجور اعتماد به نفس میگیری بعد تو باشگاه به کسی کار نداشته باش همشونم همین تفکر و دارن تو یکی رو میبینی میگی وای چه اعتماد به نفسی داره و قیافه گرفته اینجور نیست ،طرف چون به کار خودش مشغوله ،،اصلا بقیه مهم نباشن هر چی دوست داری بپوش گشاد، تنگ 

بیابرو اون ور تو باشگاه اصلا کسی نگات نمیکنه بعدشم چاقی وقتی عیب هست ک نخوای لاغر کنی شما ک تلاش میک ...

میدونم ولی بقیه رو میبینم اعتماد بنفسم میره🥺 

هیکلم تو پره شکم دارم

من بعد دوسال رفتم باشگاه روز اول خجالت کشیدم روز بعد گفتم بدرک،کار خودم و کردم ،حالا چه ورزشی میخوای ...

یا هوازی یا بدنسازی 

موندم کدوم بهتره اخه میخوام بدنم یکم سفت هم بشه چون ران و بازوم شله