2777
2789

خانواده من هیچ وقت برای یلدا که چیزی خریدن نه براشون مهم بوده یادمه تو بچگی دلم میخواست منم مثل بقیه دورهم باشیم یلدا داشته باشیم اما اونا اصلا براشون مهم نبود اما خانواده شوهرم بشدت براشون مهمه منو شوهرم شهریم خانواده من و خانواده همسرم تو ی روستا هستن شوهرم هرساله اصرار اصرار که بریم روستا هم خونه مادر من هم خونه مادرتو برای یلدا من همش میگم خانواده من یلدا براشون مهم نیست اما اگر نرم خانواده همسرم میان میریزن تو سرم پارسال رفتیم با اینکه از قبل ب خانوادم گفته بودیم میایم اصلا هیچ کاری نکرده بودن ما کیک بردیم انقد خجالت کشیدم جلو شوهرم چون هم پول نداشتن همم اینکه واقعا براشون مهم نبود بعدی یک کیلو میوه هم نمی‌تونستن بخرن بعد رفتیم خونه مادرشوهرم وای ی پذیرایی آنچنانی من خیلی خجالت کشیدم جلو شوهرم نمی‌دونم چکار کنم ما هرساله این دعوا رو داریم

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر نرم خانواده شوهرم میان خونم باید شام پذیرایی 

البته خودشون هم ی چیزهایی میارن برا یلدا

اگر برم باید باید خونه بابامم برم اول اینکه ناراحت میشن بعدش زنگ میزنن چرا نیومدی دوم اینکه اگر برم خجالت زده میشم چون در مواقع عادی پذیرایی دارن برای یلدا نه

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول تا آخر شب برو خونه پدر شوهر

نمیشه چون شوهرم زبون نفهمه مدام میگه بریم خونه بابات بریم خونه بابات یا خانوادش مدام مدام میپرسن رفتی خونه پدرت چرا نرفتیم یسر 

نمیشه چون شوهرم زبون نفهمه مدام میگه بریم خونه بابات بریم خونه بابات یا خانوادش مدام مدام میپرسن رفت ...

با شوهرت هماهنگ کن بگو نمیخوام برم اونجا اونا شب یلدا ندارن دیگه بعد این حرف تو بازم اصرار کنه 

کاسه داغ تر از اشه

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
الان ک دیگه باید روستا باشید خب از قبل هم کمی برای مادرشوهرت هم برات مادرت خرید کن ببر یک شب خونه ما ...

آخه بحث خرید نیست بحث اینه مدام وقتی ما نشستیم میگن یلدا الکیه ما برامون یلدا هیچوقت مهم نبوده یا شوهرم یلدا همیشه کار داره سرکاره تا ما بریم برسیم ۹ شب یا ۹ و نیم شده خانوادم زود می‌خوابن مدام میگن دیر شده الان که دیره اومدین 

با شوهرت هماهنگ کن بگو نمیخوام برم اونجا اونا شب یلدا ندارن دیگه بعد این حرف تو بازم اصرار کنه کاسه ...

خب ی فکری می‌کنه میگه حتما مشکلی دارن