2777
2789

پنج روزه افتاده تو رختخواب 

مثل بچه ها گریه میکنه

خیلی درد داره تنگی کانال نخاعی و پارگی R4. R5

خدایا من چکار کنم

الان بردمش حموم بعد چسب مخصوص درد زدم

مسکن خیلی قوی بش دادم یکم خوابش برده

خدایا من چکار کنم بخدا دلم براش میسوزه

درد داره از شدتت درد عرق میکنه

خدا لعنت کنه پدر مادرشو حتی یه زنگم نزدن بع

پسرشون امشب کلی مهمون دارن

من نمیتونم الان شوهرمو ول کنم خدارو خوش نمیاد

خدایا کمکم کن پول عملشو جور کنم

نمیتونم این خانواده نداره فقط منم 

چجوری ولش کنم ریدمممم تو این زندگی

چ گلی بسرم بگیرم

وایییی خدا سلامتی بده بهش 

نمیشه از جایی یا کسی قرض کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احسنت به وفاتون

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

همسر تون رو تحت هیچ شرایطی رها نکنید وقتی کسی رو نداره و شما همه کس و کارشین🙂 زیبایی زندگی به این چیزاست 

ان شاءالله خدا کمک کنه هزینه عمل جور بشه 

زبونم لال خدایی نکرده اگه جای ایشون و شما برعکس بود چه انتظاری ازشون داشتین 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن