2777
2789
عنوان

یه سوال دارم میشه جواب بدین خیلی وقتتون رو نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتود بعد از سرویس بهداشتی میرم حموم مامانم بیشتر از یک بار در روز اجازه دوش گرفتن نمیده بخاطر همینا تگه ببینه شامپو زدم دیگه نمیذاره دوش بگیرم واسه همین پرسیدم که لازمه شامپو هم بزنم یا نه 

چطوری باید درمان بشم؟

روانشناس، پزشک اینا هستن 

مشکل شما ریشه‌ایه باید درمان بشه نمیتونین همینجوری بمونین که 

وسواسی اینجوریه مثلا طرف تا دستش میخوره به یچیزی سریع حساس میشه میگه الان ایدز سرطان میگیرم 😐😐

Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

داخل حمام حتما بدنم رو آب میگیرم ولی واجبه که حتما با شامپو بشورم ؟؟

نه من خودم وسواس پاکی نجاست دارم ولی فقط آب میگیرم

درضمن وقتی تو خودتو شستی، دستتم همزمان با اون قسمت آب کشده شده، دیگه نجس نیست

حتی اگه به رانت بخوره مثلا

اما خب طبیعتا به خاطر میکروبش دستمونو میشوریم

گروه قرمز❤️ وزن 
روانشناس، پزشک اینا هستن مشکل شما ریشه‌ایه باید درمان بشه نمیتونین همینجوری بمونین که وسواسی اینجوری ...

من مشکلم اینه میگم اگه مثلا دستم ب چیزی که وقتی بیرون بودم بهش دست زدم بخوره دستم کثیف شدن و باید با مایع بشورم وگرنه کثیفم 

نه من خودم وسواس پاکی نجاست دارم ولی فقط آب میگیرمدرضمن وقتی تو خودتو شستی، دستتم همزمان با اون قسمت ...

به ران پام موقع درست کردن لباسم دستم میخوره 

یا خیلی اوقات اصلا مطمئن نیستم که چیزی پاشیده یا نه و فقط از روی حدس و گمان اون کارا رو میکنم