2777
2789
عنوان

خانواده من هیچوقت یلدا براشون مهم نبوده اما من بیاین لطفا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 28 پست
خب چرا تبدیل به دعوا میکنی قشنگ برو مهمونی خونه مادرشوهرت و لذت ببر

نمیشه خونه هاشون پیش همه تقریبا وقتی میرم خواهر شوهرم مادرشوهرم میگن خونه بابات رفتی؟ چرا نرفتی یا شوهرم اصرار می‌کنه بعد اگر نرم بعدش خانواده خودم شروع میکنن زنگ‌زدن که چرا نیومدی یسر بما بزنی چون مادرم چندوقته عمل کرده خیلی حساس شده 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

آخه بحث خرید نیست بحث اینه مدام وقتی ما نشستیم میگن یلدا الکیه ما برامون یلدا هیچوقت مهم نبوده یا شو ...

خب بندازید اخر هفته یا اصلا همینو بهانه کن بگو تو دیر میایی نمیرسیم بریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب نرو راه حالش ساده است نرو خونه بابات

خانواده همسرم خونشون تقریبا نزدیک خونه پدرمه مدام میگن چرا خونه بابات نرفتی یا حتی میپرسن پذیراییشون چی بود شوهرمم میگه بیا یسر بریم هی میگه هی میگه از اونطرفم اگر برم روستا خونه بابام نرم شروع میکنن زنگ زدم بعدش ک چرا نیومدی گریه زاری ناراحتی 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یلدا هم همش دردسره 😒الان منم موندم چکار کنم

اره بخدا شما چرا 

خب بندازید اخر هفته یا اصلا همینو بهانه کن بگو تو دیر میایی نمیرسیم بریم

بخدا میگم آخه ساعت ده شب چه رفتنی ما داریم مخصوصا که همون شب هم باید برگردیم ولی اگر نریم اونا میان و من باید برای کلی ادم شام و پذیرایی آماده کنم 

آخه چه اهمیتی داره این مسئله؟؟؟؟؟

خانواده من هم یلدا اصلا براشون مهم نیست در حدی که دوران عقد مادرشوهرم بهم النگو داد گفت این هدیه یلداییت،گفتم وا یلدایی یعنی چی ؟

همیشه هم خونه اقوام شوهر گفتم ما برای یلدا برنامه ای نداریم ،حالا تازگی مادرم خوشش میاد اگر بریم یه دلمه میپزه برامون ولی خانواده شوهرم کرسی و پشمک و هندوانه...........امشب به مادرم گفتم شام میریم خونه شون خودم هم یه کیک درست میکنم می برم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آخه چه اهمیتی داره این مسئله؟؟؟؟؟خانواده من هم یلدا اصلا براشون مهم نیست در حدی که دوران عقد مادرشوه ...

بخدا اگر چیزی نمیگفتن من کاری نداشتم پارسال ما رفتیم ی کیک بزرگ هم بردیم تا نشستیم بابام هزار بار هزار بار گفت الان اومدین ؟ تو سرما بچتون سرما نخوره دیره تازه میخوای خونه مادرت هم بری خیلی دیره چون می‌دونن شوهر من شب یلدا دیر میاد از سرکار مدام هزار بار جلوش گفتن یعنی واضح گفتن کارتون الکیه اومدنتون الکیه هنوز پوزخند های تیکه دار مادر پدرم بشوهرمو یادمه آخه شوهرم خیلی برای یلدا مهمه بعدم شوهرم گف سرده امشب بمونیم اینجا فردا بریم خدا شاهده بابام و مامانم یک کلمه کاش ی کلمه گفته بودن خوش اومدین باشه شب بمونید اصلا اصلا هی شوهرم می‌گفت اونا سکوت بعدم بابام گفت دیره دیگه مگه نمی‌خوای خونه مادرش هم سر بزنید منم سریع بلند شدم رفتیم 

یه بار برای همیشه بهشون بگو خانواده من به یلدا اعتقاد ندارن چقدر خودتو اذیت میکنی

گفتم زبون نفهم هستن هم خودش هم خانوادش می‌خوان عیب بگیرن می‌خوان منو اذیت کنن شوهرم بارها بهش گفتم اما زبون نمی‌فهمه 

اولا خجالت نداره 

یلدایی گرفتن زوری نیست یک شبی هست که هرکی دوست داشت میگیره دوست نداشت نمیگیره

این که شما خجالت میکشی ضعف درونی خودته

شوهرتم مشخصه آدم خوبیه سرکوفت نمیزنه به رسم احترام میخواد سر بزنه

شما رو خودت کار کن عزیزم 

میتونی یک مبلغی بزنی برا مادرت از هر میوه چندتا بخره در حد یک ظرف میوه خرید کنه یکم تخمه 

هدف از یلدا دورهمی وصله ارحامه نه رنجش خود ودیگران

راحت باش

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
اولا خجالت نداره یلدایی گرفتن زوری نیست یک شبی هست که هرکی دوست داشت میگیره دوست نداشت نمیگیرهاین که ...

عزیزم من اصلا کار ب این موضوع ندارم خب نگیرن نهایتش اینه من خودم ژله درست میکنم انار همچین میگیرم میبرم حرف من اینه ناراحتی من هرساله اینه که ما وقتی میریم شوهرمو ب تمسخر میگیرن پارسال ما رفتیم اونا می‌دونن شوهر من یلدا ساعت نه شب تموم میشه تا بیایم بریم شده ده بخدا پارسال مهمونم داشتن جلو اون هزار بار هزار بار بابام گفت الان اومدین؟ تازه هنوز خونه مادرتو نرفتی ؟ خیلی دیره که تو این سرما ارزش داشت ؟ بلاخره ما رفته بودیم باید بجای مسخره کردن ما دوتا تعریف میکردن هنوز پوزخند های تمسخر آمیز بابام و مامانم تو ذهنمه بعد با افتخار میگفتن ما اصلا یلدا برامون ارزشی نداره چون خیلی خیلی سرد بود شوهرم جلو اونا گف خیلی سرده امشب بمونیم اینجا فردا بریم چندبار گفت بخدا یکبار یکبار بابام و مامانم نگفتن اصلا خوش اومدین اصلا باشه بمونین بخدا اصلا نگفتن هنوز نگاه های بابام تو ذهنمه من انقد دلم شکست بلند شدم گفتم بریم 

بخدا میگم آخه ساعت ده شب چه رفتنی ما داریم مخصوصا که همون شب هم باید برگردیم ولی اگر نریم اونا میان ...

شما نرید خانوادت میان؟مگه براشون دیر نیست؟

خب اگه اینطوره  برو سخت نگیر 

برا مادرت هم پول بزن بگو خرید کنه ما میاییم پیش شوهرم خجالت میکشم

کوتاه برو 

شما نرید خانوادت میان؟مگه براشون دیر نیست؟خب اگه اینطوره برو سخت نگیر برا مادرت هم پول بزن بگو خرید ...

نه تا حالا نیومدن