2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم مادرشوهر و خانوادشو فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 39 پست
خدا نکنه عزیزدلم من اطرافم دارم امثال شما رو بخدا من اصلا دیدگاهم بهشون عوض میشه اصلا برام خیلی ...

دقیقا همینه

اشتباه محضه اونایی که بچه دار نمیشن و موقعیتش رو دارن اما بچه نمیارن که بزرگ کنن

اینا فرشته ان

وقتی بیارن متوجه میشن که هییییچ فرقی با اونی که خودشون دنیا میارن،ندارن بلکه عزیزترم هستن

میدونی چرا عزیزترن

چون ماها طعم تلخ نداشتنش رو چشیدیم و وقتی بچه میاد تو دستمون بیشتر از اون کسی که راحت بچه دار شده،قدر میدونیم

شوهرم که اومد گفتم اگه پرسید چرا چیزی از سفره یلدا نخوردی

بگو

کاش کاش کاش نماز نمیخوندی،قرآن نمیخوندی حجاب نداشتی،روضه نمیرفتی ولی از هر ۱۰ بار بوسه ای که به صورت نوه هات زدی یگی به دختر من میزدی

هر ۱۰بار حمامی که نوه هاتو بردی یکبار دختر منو میبردی

هر ۵۰پوشکی که عوض کردی ازشونیکی از دختر منم عوض میکردی که زن منم اینقدر دلش نمیشکست

کا یه درصد میگفتی شاید این بچه امتحان خدا بود

سربلند بیرون اومدم یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور از جونت احمق نیستی . فکرت درگیر شده فدای سرت حال و آینده رو دریاب و کیف کن اون نازنین دختر رو هم ...

مرسی عزیز دلم

مرسی بابت دعای قشنگت

دعا کن خدا چنان ارامش بهم بده که غیر از دخترم دیگه هیچی از ذهنم خطور نکنه

دعای شما بهتر از دعای خودم مستجاب میشه

خدا شاهده خانواده هاشونم پیدا کرد خود بچه ها نرفتن . گفتن مادر و خانواده ی ما تویی . اونا رو نمیخوای ...

ای جانم 😍

ان شاءالله هیچ وقت  بدی سرا راه خالت نیاد 

ببین اون بچه ها زیر دست خاله ی مهربونت بزرگ شدن 

چقدر قدرشناس بار اومدن 

والا  من  خودم  بچه دارم 

ولی گاهی  به یه بچه  که از قلبم متولد بشه  فکر میکنم 

شاید درآینده  منم  چنین کاری کرد

همینه 😍😍ماده شیر به بچش دست بزنی زنده ات نمیذاره خدا برای دخترت و همسرت و مادرت نگهت داره 🤩🤩🤩

مرسی عزیز دلم ممنونم

برام دعا کن آروم بگیره دلم

عزیزم خدا دخترتو برات نگه داره ببین میدونم خیلی سخته ولی برو همه ی کاراشونو رو کاغذ بنویس کاغذو آتیش بزن و تمام 

فکر کن مادرشوهرت و هر کسی که بهت بدی کرده تو آتیش سوختن و تموم شدن 

چه اصراری به رفت و آمد با سبک مغز هایی داری که هم به خودت هم به دخترت بی حرمتی کردن؟ من باشم یدونه تو بهم بگن قیدشونو میزنم ، به شوهرتم اصرار نکن که بره ، نگو نره ولی اینم نگو که بره خونشون ، خودتو بهشون نچسبون و با دخترت خوش باش 

تمام بیماری ها و مریضی ها از فکر و خیال و استرس میاد ، بخاطر اونا خودتو مریض میکنی میفتی گوشه خونه دخترت گناه داره ، اونا دارن میخورن میخوابن زندگیشونو میکنن اصلا به تو فکرم نمیکنن اونوقت تو داری ذره ذره خودتو آب میکنی به خودت بیا ، بگرد بچرخ بخور بخواب حال کن با دخترت ، انقد درگیر اونا شدی که بزرگ شدن دخترتو نمیبینی و حواست بهش نیست 

دنیا دو روزه بابا زندگیتو کن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
برای خودت آدمای جدید پیداکن موارد زندگیت کن و بااومارفت و آمد کن ک فکرت سمت این نره ک تنهایی

از وقتی دخترم کلاس سوم بود خدارو شکر خیلی دوستای خوبی پیدا کردم و خیلی خیلی نسبت به گذشته حالم بهتره

افسردگیم خیلییی کمتر شده و حال روحیم بهتر

دعا کنین بتونم برای همیشه بیتفاوت بشم نسبت بهشون و گذشتمو فراموش کنم

دست از سرزنش خودم بردارم

عزیزم خدا دخترتو برات نگه داره ببین میدونم خیلی سخته ولی برو همه ی کاراشونو رو کاغذ بنویس کاغذو آتیش ...

اره

حرفتون درسته

نمیگم نرو

ولی دیگه هم نمیگم برو

اتفاقا هر دوسال رو برای روز مادر من میگفتم یه چیزی بگیر برو پیش مامانت ازت انتظار داره

ولی امسال هیچی نمیگم

حرفت عاقلانه بود

این تاپیکم زدم که هم دردو دلی کرده باشم و دلم سبک بشه ،هم چهارتا چیز یاد بگیرم 

واقعاا ممنونم که وقت گذاشتین

همتون

نه اصلا دوست ندارم حتی ببینمشونفقط دلم شکستهخوبم نمیشمفراموش نمیکنماین اذیتم میکنهولی نمیتونمم به شو ...

همسرت خواست بره سر بزنه ولی شما نرو

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم