2777
2789
۸۰۰ کمه زندکیتون ساخته میشهوالا کاشکی سالی ۵۰۰ به من میدادن

میدونید برای گرفتن مجوزش باید خیلی بیشتر از وامی که میدن هزینه کرد؟ از اجاره ای که باید برای داروخونه پرداخت کنن چون اکثرا باید مرکز شهر نزدیک به مطب پزشک باشه خبر دارین؟ واقعا معلم هستین و انقدر سرتون تو حساب کتاب نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید برای گرفتن مجوزش باید خیلی بیشتر از وامی که میدن هزینه کرد؟ از اجاره ای که باید برای داروخون ...

چی میگی برای خودت...من دارم با کارمند بانک حرف میزنم

شما هم با معلمیتون ادم رو فقط میخورین

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من سال اول کاریم یه ماه حقوق ندادنبعدم ماهی ۶ تومن فقط میدادن یعنی حقوق دانشجویی

تازه عزیزم  اون حقوق دانشجویی رو هم میدن اگر بخوای دوران دانشجویی  انصراف بدی باید غرامتش رو هم بپردازی....و عملا راه انصراف بسته میشه 

چی بگم واقعا..خدا خودش مشکلاتت رو حل کنه:)♡

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
هم حقوق کم هم اینکه بابد سینگل بمونی نمتونی به فرد دلخواهت آشنا بشی واقعا مسخره هستنمیدونم رو چه حسا ...

چرا نمیشه از کجا میخوان بفهمن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بیا بیرون کسی دوست داره بره، چرا همتون اینطوری میگید

خدا به دلتون بده، مفت میخورید و میخوابید دم به دقیقه هم مینالید

والا هرچی معلم من دیدم پولش از پارو بالا میره

نترس اولشه شمام راه میافتین

معلمی بهترین شغلهخیالت راحت راحتمن 43 سالمه با کول باری از تجربه18 سال کار در بانک2 سال سربازی4 سال ...

کارمند بانک برای یه خانوم چطوره ؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌