09arezoo مدیر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 عنوان پسرا جواب بدن لطفا دخترا جواب ندن وگرنه بی احترامی میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 101 پست سلام شما پسرا از نظرتون وقتی از رابطه رفتین بدون دلیل وقتی دختری میمونه و دوستتون داره و نمیره و تلاش میکنه که نظرتونو عوض کنه تلاش محسوب میشه براتون یا وقتی که کنارش هستین و میمونه پاتون ؟ امروز | 03:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 776 😅 میترسم همین الان به فالگیرم بگه ورد بخونه هممون پودر شیم مواظب باشید 😅😅 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 26255 میترسم همین الان به فالگیرم بگه ورد بخونه هممون پودر شیم مواظب باشید 😅😅 🤣🤣🤣 خیلی باحالی
09arezoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 میترسم همین الان به فالگیرم بگه ورد بخونه هممون پودر شیم مواظب باشید 😅😅 دلیلی نداره پول صرف شما خرج کنم برای خودم خرج میکنم
09arezoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 میترسم همین الان به فالگیرم بگه ورد بخونه هممون پودر شیم مواظب باشید 😅😅 در ضمن من هیچ وقت واسه کسی طلسم نگرفتم گفتم که واسه خودم سنگینی داشتم تو زندگیم خداروشکر بهتر شدم گوش شیطون کر
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 776 🤣🤣🤣 خیلی باحالی لطف دارید بانو 😁😂🌹 جدی گفتم مواظب باشید خطرناکه بخدااا بدنم داره ویبره میره از ترس 😂😂 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 10277 میترسم همین الان به فالگیرم بگه ورد بخونه هممون پودر شیم مواظب باشید 😅😅 کسی که خودشو زده به خواب نمیتونی به زور بیدارش کنی بذار با همون طلسم وفالگیرش دلش خوش باشه😂 نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
09arezoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 میترسم همین الان به فالگیرم بگه ورد بخونه هممون پودر شیم مواظب باشید 😅😅 یه چیزی هم بهت بگم من به هیچ امامی اعتقاد ندارم ولی به خدا خیلی اعتقاد دارم از اون کمک خواستم که این آقا اومد نجاتم داد
09arezoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 کسی که خودشو زده به خواب نمیتونی به زور بیدارش کنی بذار با همون طلسم وفالگیرش دلش خوش باشه😂 خفه شو
09arezoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 کسی که خودشو زده به خواب نمیتونی به زور بیدارش کنی بذار با همون طلسم وفالگیرش دلش خوش باشه😂 نزار بهت بی احترامی کنم
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 26255 لطف دارید بانو 😁😂🌹 جدی گفتم مواظب باشید خطرناکه بخدااا بدنم داره ویبره میره از ترس 😂😂 چشم داداش 😅❤️
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 776 کسی که خودشو زده به خواب نمیتونی به زور بیدارش کنی بذار با همون طلسم وفالگیرش دلش خوش باشه😂 من قصد مسخره کردنش رو ندارم...بیشتر دلم براشون میسوزه که یک فالگیر از سادگیشون سو استفاده کنه...امیدوارم این خانم بدونه داره چیکار میکنه و هرچی خیره و خدا خیر میخواد نصیبش بشه کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
09arezoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 کسی که خودشو زده به خواب نمیتونی به زور بیدارش کنی بذار با همون طلسم وفالگیرش دلش خوش باشه😂 بهت خندیدم پرو نشو
09arezoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 من قصد مسخره کردنش رو ندارم...بیشتر دلم براشون میسوزه که یک فالگیر از سادگیشون سو استفاده کنه...امید ... دلت برای خودت بسوزه احمق
lost_in_heaven عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3380 چیزی که به این خانم گفتم...اول اینکه اصلا پسرا معمولا یهویی نمیرن مگه اینکه اون پسر غیر نرمال یا بچه ... حرفتون واقعا عالی بود 🙏 ممنونم که این همه تایپ کردید و وقت گذاشتید عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
09arezoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 288 من قصد مسخره کردنش رو ندارم...بیشتر دلم براشون میسوزه که یک فالگیر از سادگیشون سو استفاده کنه...امید ... گمشو برو از تاپیک ام بیرون