2777
2789
عنوان

پسرا جواب بدن لطفا دخترا جواب ندن وگرنه بی احترامی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 101 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چقدر خوبه دیگه اصلا غذا خواستیم..ماشین خواستیم..خواستیم تحصیلات داشته باشیم خواستیم قالیچه سلیمان ...

عشقم و همسایه مون هم شوهرش اعتقاد نداره ولی خبر دار شدم شوهر همسایه مون حصار یه موزی که نگو🤨تازه من رفتم پاکسازی که طلسم هایی که برام زدن و باطل کنه مردا هم بودن 

بفرمایید

فرض کنین دختری همه جوره خودشو بهتون ثابت کرده باشه ولی پسر یهویی ولش کرده باشه بعد اتمام رابطه فهمیده دختر سنشو دروغ گفته ایا پسر دیگه بهش برمیگرده ؟ 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
پس چقدر خوبه دیگه اصلا غذا خواستیم..ماشین خواستیم..خواستیم تحصیلات داشته باشیم خواستیم قالیچه سلیمان ...

شوهر همسایه مون حصار داره یعنی هیچی روش اثر نداره

فرض کنین دختری همه جوره خودشو بهتون ثابت کرده باشه ولی پسر یهویی ولش کرده باشه بعد اتمام رابطه فهمید ...

چیزی که به این خانم گفتم...

اول اینکه اصلا پسرا معمولا یهویی نمیرن مگه اینکه اون پسر غیر نرمال یا بچه سال باشه...

معمولا دختر زیاد در این مورد دیدم!!!

معمولا حتما باید دلیل منطقی باشه پسری که دلیل نداشته باشه اصلا منطقی وجود نداره که بخواد بره یا برگرده!!!

شما اول باید شخصیت طرف و دلیلشو بدونید....

چیزی که به این خانم گفتم هرچی شخصیت پسر درست و خوب باشه و روی رابطه با شما سرمایه گذاری داشته باشه امکان برگشت داره هرچی پسر بد باشه و شخصیتش پایین باشه و یا دلیل موجه برای رفتن داشته باشه و سرمایه گذاریش کم باشه امکان برگشت کمه...

بازم میگم همه چیز به اون پسر و تفکرش ربط داره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

چیزی که به این خانم گفتم...اول اینکه اصلا پسرا معمولا یهویی نمیرن مگه اینکه اون پسر غیر نرمال یا بچه ...

ای بابا طلسم وجود داره سوره ی جن نخوندی سوره بقره 🙄